Δεν χρειάζεται να το γράψουμε πάλι, το κόμικ Umbrella Academy του Gerard Way έχει κάνει τεράστιο χαμό στη μικρή οθόνη και το Netflix έχει ανακοινώσει ήδη την ανανέωση της σειράς.

Στη σειρά γνωρίσαμε ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προσωπικότητες, η αλήθεια όμως είναι ότι οι ηθοποιοί, έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία με… τον σούπερ ήρωα που υποδύθηκαν.

 

Ο Robert Sheehan έχει μανία με τη μόδα όπως ο Klaus και του αρέσει να πειραματίζεται με διαφορετικά στυλ.

 

Ο Five στη σειρά προσπαθεί να αποτρέψει την Αποκάλυψη, αλλά και ο ηθοποιός Aidan Gallagher ξοδεύει πολύ χρόνο για έναν καλό σκοπό: Μάχεται για την προστασία της φύσης και μάλιστα είναι Πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών για το Περιβάλλον.

 

Η Vanya Hargreeves έζησε απομονωμένη για πολλά χρόνια και πάντα ήταν εσωστρεφής. Μια παρόμοια κατάσταση έχει βιώσει και η Ellen Page, η οποία έχει δηλώσει ότι για πολλά χρόνια στη ζωή της έκρυβε τη σεξουαλική της ταυτότητα και ήταν αρκετά αντικοινωνική.

 

Ο David Castañeda γεννήθηκε κι αυτός τον Οκτώβριο του 1989 όπως δηλαδή ο Diego και τα «αδέρφια» του.

 

Μπορεί ο Luther να έμοιαζε τεράστιος στη σειρά εξαιτίας του κοστουμιού που φόρεσε για τις ανάγκες του ρόλου, όμως και ο ηθοποιός Tom Hopper έχει μανία με τα βάρη και τη γυμναστική.

 

Η Cha-Cha και ο Hazel στη σειρά είναι εθισμένοι στη ζάχαρη και στο να… σκοτώνουν. Η ηθοποιός Mary J. Blige είχε αντιμετωπίσει στη ζωή της σοβαρό πρόβλημα εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

 

Ο Leonard Peabody παρέμεινε αρκετό καιρό στο «σκοτάδι». Την ίδια τακτική φαίνεται ότι ακολουθεί και ο ηθοποιός John Magaro, ο οποίος είναι αρκετά μυστικοπαθής στη ζωή του. Δεν αποκαλύπτει ούτε καν στην οικογένειά του τα επαγγελματικά του σχέδια, έχει ελάχιστους φίλους που δεν βλέπει όμως καθόλου και δεν του αρέσει να βγαίνει έξω από το σπίτι.

 

Ο πατριάρχης της οικογένειας Hargreeves δεν ήταν και ο καλύτερος πατέρας του κόσμου, ωστόσο είχε κύρος και ήταν εξέχουσα προσωπικότητα της κοινωνίας. Ο Καναδός ηθοποιός Colm Feore, ο οποίος υποδύεται τον Sir Reginald, θεωρείται βετεράνος της καναδικής σκηνής και ειδικά στον Σαίξπηρ, έχει λάβει πολλά τιμητικά βραβεία και έχει αναγορευτεί σε επίτιμο διδάκτορα. Το 2013 έγινε και Αξιωματικός του Τάγματος του Καναδά για την προσφορά του στο καναδικό θέατρο.

 

QUIZ > Ποιο… νούμερο είσαι από το Umbrella Academy;

 

Aπαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, μετάφραση, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα

2 Σχόλια