Μετά τις καλύτερες βρετανικές σειρές του Netflix, τις ισπανικές αλλά και τις τουρκικές, σειρά έχει η Γαλλία!

Συγκεντρώσαμε όλες τις γαλλικές σειρές που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας με ελληνικούς υπότιτλους και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Osmosis
Στο Παρίσι στο κοντινό μέλλον, δύο ιδιοφυή αδέρφια παρουσιάζουν ένα εμφύτευμα υψηλής τεχνολογίας για την εύρεση συντρόφων. Η δοκιμή, όμως, φέρνει δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

 

Call My Agent
Σε ένα μεγάλο γραφείο ταλέντων του Παρισιού, οι ατζέντηδες πασχίζουν να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους και να σώσουν την επιχείρηση μετά από μια αναπάντεχη κρίση.

 

 

The Forest
Μετά την εξαφάνιση μιας κοπέλας από ένα χωριό κοντά στο δάσος των Αρδεννών, η τοπική αστυνομία και μια ταραγμένη δασκάλα φέρνουν στο φως μια σειρά από δυσάρεστα μυστικά.

 

 

La Mante
Χρόνια μετά τη σύλληψή της, μια σίριαλ κίλερ θέλει να βοηθήσει στην επίλυση μιας σειράς παρόμοιων φόνων σε συνεργασία με το γιο της, που είναι τώρα αστυνομικός.

REVIEW > La mante, μία πολύ ευχάριστη έκπληξη!

 

Marseille
Ο επί πολλά χρόνια δήμαρχος της Μασσαλίας ετοιμάζεται να παραδώσει τα ηνία στον προστατευόμενό του, όταν μια ξαφνική και ανελέητη μάχη ξεσπά για τον έλεγχο της πόλης.

 

The Frozen Dead
Ένα φρικτό εύρημα σε μια κορφή των Πυρηναίων οδηγεί τον ντετέκτιβ Μαρτέν Σερβάζ σε έναν διαστροφικό «χορό» με έναν κατά συρροή δολοφόνο, σε αυτό το «παγωμένο» θρίλερ.

 

 

Τhe Chalet
Μια ομάδα φίλων που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο σαλέ στις Γαλλικές Άλπεις πέφτει σε μια θανάσιμη παγίδα, καθώς βγαίνει στο φως ένα σκοτεινό μυστικό του παρελθόντος.

 

 

The Hook Up Plan
Η παριζιάνα Έλσα είναι κολλημένη με τον πρώην της κι οι φίλες της βάζουν στα κρυφά έναν συνοδό για να τη βοηθήσουν να τον ξεχάσει. Το σχέδιό τους όμως παραδουλεύει καλά.

 

 

A Very Secret Service
Στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου το 1960, ο Αντρέ Μερλό μπαίνει στη γαλλική μυστική υπηρεσία και αντιμετωπίζει εχθρούς, τόσο εξωτερικούς όσο και γραφειοκρατικούς.

 

 

Transfers
Μετά από ένα ατύχημα στη θάλασσα, ένας οικογενειάρχης ξυλουργός ξυπνά στο σώμα ενός αξιωματικού που ηγείται μιας ομάδας η οποία κυνηγά τις παράνομες μεταφορές οργάνων.

 

 

Versailles
Ο Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΔ’ της Γαλλίας χτίζει ένα πολυτελές ανάκτορο, που θα γίνει πεδίο μάχης για τον έρωτα και την πολιτική και χρυσό κλουβί για τους ευγενείς.

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα