Οι 10 καλύτερες mini σειρές του Netflix


Όλοι αγαπάμε το binge watching αλλά υπάρχουν και κάποιες στιγμές που θέλουμε να απολαύσουμε κάτι πιο σύντομο σε τηλεοπτικές σειρές. Στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix, υπάρχουν αυτή τη στιγμή περίπου 20 σειρές που αναφέρονται ως mini series. Εμείς τις “χτενίσαμε” και ξεχωρίσαμε μόνο αυτές που αξίζουν την προσοχή σας. Ακολουθούν οι 10 μίνι σειρές του Netflix που συγκεντρώνουν υψηλή βαθμολογία στο imdb (από τη χαμηλότερη στην υψηλότερη), και αναμένουμε τα σχόλια σας!

Rebellion – Εξέγερση (2016)
Στο απόγειο του Α´ Παγκοσμίου Πολέμου, τρεις γυναίκες και οι οικογένειές τους στο Δουβλίνο επιλέγουν ποιον θα υποστηρίξουν στην Εξέγερση του Πάσχα κατά των Βρετανών.

The Driver – Ο Οδηγός (2014)
Εξουθενωμένος και απένταρος, ο Βινς, ταξιτζής από το Μάντσεστερ, γίνεται οδηγός μιας συμμορίας και αυτή η μοιραία απόφασή του τον φέρνει αντιμέτωπο με φόνους.

Wormwood – Άψινθος (2017)
Σε αυτήν την πρωτοποριακή ιστορία, ο Έρολ Μόρις ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο ενός Αμερικανού επιστήμονα που είχε εμπλακεί σε ένα μυστικό πρόγραμμα του Ψυχρού Πολέμου.

Paranoid – Παράνοια (2016)
Όταν μια γυναίκα δολοφονείται άγρια σε μια παιδική χαρά, μια ομάδα ντετέκτιβ εμπλέκεται σε μια σκοτεινή συνωμοσία αναζητώντας το δολοφόνο.

La Mante / The Mantis – Ο Μάντης (2017)
Χρόνια μετά τη σύλληψή της, μια σίριαλ κίλερ θέλει να βοηθήσει στην επίλυση μιας σειράς παρόμοιων φόνων σε συνεργασία με το γιο της, που είναι τώρα αστυνομικός.

Collateral – 4 Ημέρες (2018)
Ερευνώντας τη δολοφονία ενός πιτσαδόρου, μια αστυνομικός στο Λονδίνο ξεσκεπάζει μια συνωμοσία στην οποία αναμειγνύονται έμποροι ναρκωτικών, λαθρέμποροι και κατάσκοποι.

River – Ρίβερ (2015)
Ο Τζον Ρίβερ είναι ένας εξαιρετικός ντετέκτιβ με ένα διχασμένο μυαλό που τον παγιδεύει μεταξύ των ζωντανών και των νεκρών.

Gilmore Girls: A Year In The Life – Ένας Χρόνος Με Την Οικογένεια Γκίλμορ (2016)
Σχεδόν μια δεκαετία μετά το τέλος της αρχικής σειράς, αυτή η αναβίωση ακολουθεί τις αλλαγές στη ζωή της Λόρελαϊ, της Ρόρι και της Έμιλι Γκίλμορ σε έναν κύκλο 4 εποχών.

Godless – Χωρίς Θεό (2017)
Ένας αδίστακτος εγκληματίας τρομοκρατεί τη Δύση, ενώ αναζητά ένα πρώην μέλος της συμμορίας του, που έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του σε μια ήσυχη πόλη μόνο με γυναίκες.

The Defenders – Οι Προστάτες Της Marvel (2017)
Ο Ντέρντεβιλ, η Τζέσικα Τζόουνς, ο Λουκ Κέιτζ και η Σιδερένια Γροθιά ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον κοινών εχθρών, καθώς μια μοχθηρή συνωμοσία απειλεί τη Νέα Υόρκη.

 ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ