Ο Τζόζεφ Φάινς θα υποδυθεί τον… άνθρωπο που γύρισε από το κρύο


Πλώρη για τον επόμενο ρόλο του ανοίγει ο Τζόζεφ Φάινς. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ολλανδό αθλητή Βιμ Χοφ στην ταινία με προσωρινό τίτλο «The Ice Man».


Ο Χοφ ονομάστηκε «The Iceman» επειδή έσπασε απίστευτα ρεκόρ… έκθεσης στο κρύο: ανέβηκε στο Όρος Κιλιμάντζαρο με σορτς, έτρεξε μισό μαραθώνιο στον Αρκτικό Κύκλο χωρίς παπούτσια και έμεινε σε δοχείο γεμάτο με παγάκια για περισσότερο από 112 λεπτά!

Ο αθλητής έχει αναπτύξει τη μέθοδο «Wim Hof», έναν συνδυασμό αναπνοής, κρυοθεραπείας και συγκέντρωσης, και τη διδάσκει σε άτομα από όλο τον κόσμο.


«Το να μεταφέρεις το απίστευτο μήνυμα του Βιμ Χοφ και να επικοινωνείς το εξαιρετικό ταξίδι του Ice Man είναι ένα μοναδικό προνόμιο», δήλωσε ο Φάινς.


«Η Μέθοδος και η ιστορία πίσω από το ταξίδι ενός ανθρώπου, όπως είστε εσείς ή εγώ είναι κάτι που πρέπει να γίνεται γνωστό. Ο Τζόζεφ Φάινς είναι ένας μεγάλος ερμηνευτής… Αυτό δεν είναι μόνο ένα κορυφαίο παίξιμο. Έχει τα κότσια και τη δόξα για να κάνει πραγματικότητα το παιχνίδι της ζωής. Τη ζωή, τον θάνατο και πάλι πίσω. Η ταινία θα μεταφέρει κομμάτια της πραγματικής ζωής…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χοφ.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ