Ο Jude Law παντρεύτηκε


Σαν πολλοί δεν παντρεύονται τώρα τελευταία; Πιο φρέσκος στη λίστα μας ο ηθοποιός Jude Law, ο οποίος παντρεύτηκε την Τρίτη που μας πέρασε την αγαπημένη του Phillipa Coan. Η Phillipa είναι 32 ετών και ψυχολόγος στο επάγγελμα, ενώ είναι στο πλευρό του Law τα τελευταία 4 χρόνια.

Στη σεμνή τελετή που έγινε στο Old Marylebone Town Hall στο Λονδίνο ήταν καλεσμένοι μόνο μέλη της οικογένειας του ζευγαριού και καθόλου συνάδελφοι από τη σόου μπίζνες.

Ο 46χρονος έφτασε μαζί με την αγαπημένη του στο μέρος όπου τελέστηκε ο πολιτικός γάμος με ένα Range Rover. Τη βοήθησε να κατέβει και μπήκαν μέσα χεράκι χεράκι. Μία ώρα αργότερα βγήκαν έξω τρισευτυχισμένοι και μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να ποζάρουν για φωτογραφίες.

Ο Jude ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Sadie Frost. Μαζί έχουν τρία παιδιά, ενώ πήραν διαζύγιο το 2003. Στη συνέχεια εκείνος είχε σχέση με τη συνάδελφό του Sienna Miller και μετά μπήκε στη ζωή του το μοντέλο Samantha Burke, με την οποία απέκτησε το τέταρτο παιδί του.

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Sofia Grigory Lazaridou 04/05/2019

    1) Εαν μου ερχόταν ο γαμπρος με αυτα τα ρουχα, δεν θα γινόταν ο γάμος 2) Στην 2η φωτο δεν μοίαζει η γυναίκα του με την Ούμα Θέρμαν;

    1. Athina Koufouli 04/05/2019

      1) Συμφωνω! 2) Οντως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ