Ο Jason Momoa και το φάουλ σε βάρος του Chris Pratt


Μπορεί ο Τζέισον Μόμοα και ο Κρις Πρατ να είναι φίλοι, ωστόσο ο τρόπος που φέρθηκε ο Aquaman αυτή τη φορά δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Και αυτό γιατί τα έβαλε με τον Πρατ δημοσίως, χωρίς να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να τον έχει πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρατ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να κρατάει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με την Amazon.

Του Μόμοα όμως η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν του άρεσε καθόλου και πήγε και σχολίασε: «Αδελφέ, σε αγαπάω, αλλά νερό σε πλαστικό μπουκάλι. Δεν χρησιμοποιούμε μπουκάλια μιας χρήσης. Έλα».

Ο Πρατ, προφανώς και ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και έγραψε σε απάντηση:

«Aquaman! Είσαι ολόσωστος. Δυστυχώς. Πάντοτε έχω μαζί μου ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι με νερό. Ακόμα κι εκείνη την ημέρα το είχα!!!… Αν θυμάμαι καλά, κάποιος μου το έδωσε το πλαστικό μπουκάλι, να το κρατάω στη φωτογράφηση, γιατί δεν ήξερα τι να κάνω με τα χέρια μου! Ποτέ δεν ξέρω τι να κάνω με τα χέρια μου! Νιώθω τόσο άβολα. Πράγματι. Σ’ αγαπάω κι εγώ φίλε. Λάθος μου. Δεν θέλω το σπίτι σου στην Ατλαντίδα να καλυφθεί από πλαστικό. Ακούστε αυτό παιδιά: Περιορίζω. Επαναχρησιμοποιώ. Ανακυκλώνω».

Ο Μόμοα στη συνέχεια θέλησε πάντως να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε για τον Πρατ και έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία ήταν μαζί με τα παιδιά του και τον Πρατ, γράφοντας: «Αδελφέ, ξέρεις τα παιδιά μου και σ’ αγαπώ, όπως αγαπάω ό,τι κι αν κάνεις. Λυπάμαι για όλο αυτό που έγινε σήμερα, δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο άσχημα… Είμαι όμως τόσο παθιασμένος με αυτήν την επιδημία των πλαστικών μιας χρήσης. Τα πλαστικά μπουκάλια πρέπει να σταματήσουν, ελπίζω να φτιάξετε μία φιάλη επαναχρησιμοποιούμενη για το Amazon, ώστε όλοι να μπορέσουμε να την αγοράσουμε. Είσαι έμπνευση για πολλούς, είμαι ένας από αυτούς».

Ο Μόμοα πρόσθεσε ότι θα στείλει στον Πρατ μία περίπτωση εταιρείας εμφιαλωμένου νερού, την οποία βοήθησε να ξεκινήσει μία πιο φιλική για το περιβάλλον εμφιάλωση, χωρίς τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών.

 

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ