Ο Jared Leto πήρε απότομα χαμπάρι τον κορωνοϊό


Ο Jared Leto έπαθε το σοκ της ζωής του καθώς αναγκάστηκε να έρθει λιγο απότομα αντιμέτωπος με την πανδημία του κορωνοϊου. Ο γνωστός ηθοποιός είχε πάει για 12 ημέρες στην έρημο προκειμένου να κάνει διαλογισμό.Μόνο που… άλλο πλανήτη άφησε και άλλον βρήκε μόλις επέστρεψε!

Προκειμένου να ηρεμήσει και να διαλογιστεί, έμεινε ξεκομμένος για σχεδόν δύο εβδομάδες από κάθε επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ούτε κινητό, ούτε Διαδίκτυο, ούτε επαφή με τον έξω κόσμο. Δηλαδή καμία ενημέρωση ότι ο πλανήτης αντιμετωπίζει μία πολύ σοβαρή απειλή, τον κορωνοϊό.

Ο 48χρονος μοιράστηκε την εμπειρία του με την εξής ανάρτηση στο Twitter:

«Γουάου! Πριν από 12 ημέρες ξεκίνησα διαλογισμό στην έρημο. Ήμασταν εντελώς απομονωμένοι. Χωρίς κινητό, χωρίς επικοινωνία κτλ. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε στον έξω κόσμο. Χθες επέστρεψα σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό. Έναν κόσμο αλλαγμένο για πάντα. Τουλάχιστον, απίστευτο. Λαμβάνω μηνύματα τώρα από φίλους και οικογένεια από παντού στον κόσμο και ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει. Ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε μέσα. Μείνετε ασφαλείς».


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ