Ο Jared Leto έκανε πάρτι… Tiger King


Ο Jared Leto μπορεί να πήρε απότομα χαμπάρι τον κορωνοϊό, καθώς ήταν στην έρημο για διαλογισμό, τώρα όμως που επέστρεψε έχει αναλάβει δράση.Ο γνωστός ηθοποιός, για να ξορκίσει τη λόγω εγκλεισμού μελαγχολία, αποφάσισε να κάνει ένα online πάρτι για να παρακολουθήσουν πολλοί μαζί το docu-series του Netflix Tiger King. Μάλιστα ο ίδιος ντύθηκε Joe Exotic για να μπει στο πνεύμα της εκδήλωσης.

Ο Leto κατά τη διάρκεια του πάρτι έκανε και αναρτήσεις στο Twitter. Στην αρχή ενημέρωσε το κοινό ότι ο ίδιος έχει ήδη παρακολουθήσει όλη τη σειρά και ευχαρίστησε το Netflix που κάνει τόσο καλή δουλειά. Σε άλλη ανάρτηση έγραψε ότι κανείς δεν πρέπει να κρατάει σε κλουβιά τα ζώα και πως ειδικά τα άγρια ή τα υπό εξαφάνιση είδη πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον. Φαίνεται πάντως πως η καραντίνα έχει αρχίσει και επηρεάζει πολύ κόσμο…

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ