Ο Jamie του Outlander «έφαγε» 7 φορές πόρτα από το Game of Thrones


Ο Sam Heughan έχει μάθει να υπομένει πολλά. Δεν είναι μόνο όσα τράβηξε ως Jamie στο Outlander, είναι και η υπομονή που έδειξε για να μπει στο Game of Thrones, αλλά εις μάτην.

Ο Heughan δεν θέλησε ποτέ να κρύψει την αλήθεια. Μπορεί τώρα να έχει γίνει φίρμα ως σκωτσέζικη εκδοχή του ιδανικού άνδρα για πολλές γυναίκες, ωστόσο θα μπορούσαμε να τον είχαμε γνωρίσει πολύ νωρίτερα από το Outlander, ΑΝ δεν είχε απορριφθεί επτά φορές από το GOT!

Ο ίδιος έχει εξηγήσει σε συνέντευξή του ότι όσον αφορά τη σειρά-φαινόμενο του HBO έφτασε επτά φορές κοντά στην πηγή, αλλά καμία δεν ήπιε νερό. «Είχα πάει σε οντισιόν για επτά ρόλους. Είχα κάνει οντισιόν για τον ρόλο του Renly, του Loras, για κάποια από τα μέλη της Νυχτερινής Φρουράς. Και πάντα έφτανα κοντά. Ήμουν κάπως σαν να έλεγα: ελάτε ρε παιδιά, δώστε μου ένα σπαθί!».

Ωστόσο ουδέν κακόν αμιγές καλού. Οι απορρίψεις που έφαγε από το GOT, ήταν που τον προετοίμασαν για να πάρει τον ρόλο της ζωής του, αυτόν του Jamie Fraser στο Outlander. Όπως εξήγησε, μετά από τόσες αποτυχημένες οντισιόν, άρχισε να αποκτάει πείρα και να εξοικειώνεται με τη διαδικασία. Έτσι κάθε φορά πήγαινε και με όλο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρόλο του Jamie, έχει δηλώσει ότι από την πρώτη οντισιόν ένιωσε διαφορετικά, σαν να τον ήξερε, σαν να ένιωσε έναν δεσμό με τον χαρακτήρα. Ίσως αυτό να είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Sam Heughan να άρεσε τόσο πολύ στον συγκεκριμένο ρόλο!

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Breathing Hardly 30/03/2019

    Δεν τον χάλασε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ