Ο ηθοποιός Hagen Mills πυροβόλησε μια γυναίκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, ο ηθοποιός Hagen Mills πυροβόλησε μια γυναίκα σε ένα σπίτι στο Κεντάκι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη. Η τραυματισμένη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και στην κατάθεσή της δήλωσε ότι ο 29χρονος ηθοποιός την περίμενε να γυρίσει στο σπίτι, κρατώντας τη μητέρα της αιχμάλωτη. Όταν μπήκε μέσα την πυροβόλησε στα χέρια και στο στήθος. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η κοπέλα παραμένει σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο ηθοποιός θέλησε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Ο Mills ζούσε για πολλά χρόνια στο Κεντάκι και εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές Baskets και  Swedish Dicks.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν στην ταινία τρόμου Star Light, η οποία κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο. Εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες Bonnie & Clyde: Justified (2013) και Puncture Wounds (2014).

Η Independent έχει επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του Mills, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ