Ο δημιουργός του BoJack Horseman τα “χώνει” στο Netflix


Δύο σειρές έχει φτιάξει ο Raphael Bob-Waksberg για το Netflix και ακυρώθηκαν, η πρώτη ήταν το BoJack Horseman, η οποία σταμάτησε μετά από έξι σεζόν και η δεύτερη το Tuca and Bertie, που το δίκτυο την ακύρωσε μετά τον πρώτο κύκλο.

Και οι δύο σειρές συγκέντρωναν βαθμολογία 100% στο Rotten Tomatoes και είχαν θετικά σχόλια από τον κόσμο, με το BoJack να έχει κάνει “επανάσταση” στην κατηγορία του animation.

Ο Rob-Waksberg σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Los Angeles Times, δήλωσε για το Tuca and Bertie ότι είναι ντροπή του Netflix να ακυρώνει τόσο γρήγορα σειρές χωρίς να προλάβουν να χτίσουν τις ιστορίες και να αποκτήσουν το δικό τους κοινό.

Αναφορικά με το BoJack Horseman, ο Rob-Waksberg δήλωσε ότι ήταν απόφαση του Netflix να ακυρώσει τη σειρά και όχι δική του, παρά το γεγονός ότι ήθελε να δώσει ένα καλύτερο τέλος στη σειρά που αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσαρεστημένοι δεν είναι μόνο οι δημιουργοί αλλά και οι συνδρομητές αφού καμία σειρά πλέον δεν είναι εξασφαλισμένη και στο τέλος κάθε σεζόν επικρατεί η απόλυτη αγωνία για το αν θα συνεχίσουν οι αγαπημένες τους εκπομπές.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ