Ο David Lynch άρχισε πάλι να λέει τον καιρό!


Ο David Lynch στα μέσα της δεκαετίας του 2000 είχε εγκαινιάσει τα Δελτία Καιρού, μία εκπομπή με τις δικές του προγνώσεις και το δικό του ύφος για τον καιρό στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή σταμάτησε, η καραντίνα όμως του θύμισε τις παλιές του συνήθειες…

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται δύο μήνες σε εκούσια καραντίνα λόγω της πανδημίας και έχει δοκιμάσει διάφορα πράγματα για να καταπολεμήσει τη μονοτονία. Το έριξε στη ζωγραφική και τον διαλογισμό και άρχισε να φιλοτεχνεί μικρά φωτιστικά για να περάσει την ώρα του. Έστρεψε, όμως και πάλι το ενδιαφέρον του στον καιρό και, πριν λίγες μέρες, άρχισε να μεταδίδει τα ανορθόδοξα «Δελτία Καιρού» μέσω του λογαριασμού David Lynch Theater στο YouTube.

Σε ένα 30 δευτερολέπτων βιντεοκλίπ, ο σκηνοθέτης του «Blue Velvet» και του «Mulholland Drive» παρατήρησε από το γραφείο του γεμάτο στα γυαλιά πρεσβυωπίας για διάβασμα, σωληνάρια ακουαρέλας και λαμπτήρες- ότι «σαν να έχει λίγη συννεφιά στο Λος Άντζελες, λίγη ομίχλη σήμερα το πρωί. 64 βαθμοί Φαρενάιτ, γύρω στους 17 Κελσίου». Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό θα διαλυθεί πολύ σύντομα και θα έχουμε λιακάδα και 70 βαθμούς. Να έχετε καλή μέρα!»


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ