Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης Dario Argento (Suspiria) ετοιμάζει την πρώτη του τηλεοπτική σειρά η οποία θα έχει τον τίτλο “Longinus”.

Την είδηση του νέου εγχειρήματος του 79χρονου σκηνοθέτη, ανακοίνωσε η εταιρία Publispei που θα αναλάβει και την παραγωγή της σειράς. Οι πληροφορίες για το Longinus μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες αλλά τα επεισόδια θα περιέχουν μυστηριώδεις δολοφονίες, απροσδόκητες αποκαλύψεις, αρχαία αινίγματα και φυσικά μεγάλη αγωνία!

Η τελευταία δουλειά του Argento ήταν η ταινία Dracula 3D το 2012, η οποία δεν έλαβε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όσοι γνωρίζουν ωστόσο την καριέρα του Ιταλού σκηνοθέτη, τρέφουν μεγάλες ελπίδες για το Longinus, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που τον αποκαλούν μετρ του τρόμου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα