Ο Bill Gates μας προτείνει τις 5 αγαπημένες του σειρές


Ο ιδρυτής της Microsoft και δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη το έχει ρίξει στην τηλεόραση. Ο Bill Gates εξομολογήθηκε ότι αυτός ήταν ο τρόπος που διασκέδαζε ώστε να ξεχαστεί στην καραντίνα.

Ο Gates ανέβασε ένα μπλογκ στο οποίο σημείωσε ότι πολύς κόσμος τον ρωτάει τι διαβάζει και τι παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Αποφάσισε λοιπόν κι εκείνος να αποκαλύψει τα 5 προγράμματα που τον κέρδισαν και παρακολούθησε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Μάλιστα του άρεσαν τόσο πολύ που τα προτείνει σε όλους ανεπιφύλακτα:

 

Ozark / Netflix
Το ζεύγος των Byrdes και τα έφηβα παιδιά τους Charlotte και Jonah, αποτελούν μια φαινομενικά συνηθισμένη οικογένεια με φυσιολογικές ζωές. Όλα φαίνονται νορμάλ εκτός από τη δουλειά του Marty, ο οποίος είναι οικονομικός σύμβουλος στο Chicago και ταυτόχρονα ξεπλένει χρήματα για το δεύτερο μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού. Όταν λοιπόν τα πράγματα θα στραβώσουν, ο Marty θα πρέπει να μεταφέρει την οικογένεια του από τους ουρανοξύστες του Chicago στη λιμνώδη περιοχή του Ozarks στο Missouri κι η περιπέτεια ξεκινά.

 

A Million Little Things / ABC
Όταν ένα μέλος της δεμένης τους παρέας πεθαίνει ξαφνικά, οι υπόλοιποι αποφασίζουν να απολαύσουν την κάθε μέρα της ζωής τους στο μέγιστο.

 

This is Us / NBC
Όλοι μας έχουμε μια οικογένεια. Και η κάθε οικογένεια έχει τη δική της ιστορία. Η σειρά ακολουθεί την οικογένεια Pearson ανά τις δεκαετίες: από τους Jack (Milo Ventimiglia) και Rebecca (Mandy Moore) ως νεαρούς γονείς τη δεκαετία του ’80 μέχρι το σήμερα που τα 37χρονα παιδιά τους Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) και Randall (Sterling K. Brown) αναζητούν τον έρωτα.

 

I, Claudius / BBC Two
Βραβευμένη μαύρη κωμωδία που προβλήθηκε το 1976 και σατιρίζει τους βασιλείς της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

 

Pandemic: How to Prevent an Outbreak – Netflix
Σειρά ντοκιμαντέρ στην οποία γνωρίζουμε τους ήρωες της πρώτης γραμμής της μάχης κόντρα στη γρίπη και μαθαίνουμε για τις προσπάθειές τους να σταματήσουν μια παγκόσμια πανδημία.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η λίστα του David Lynch: Οι 10 ταινίες που προτείνει να δεις

O Stephen King μας προτείνει ποιες σειρές να δούμε στο Netflix

Η λίστα του Christopher Nolan: Οι 30 ταινίες που προτείνει να δεις

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ