Ο Ansel Elgort κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά μία έφηβη


O 26χρονος ηθοποιός Ansel Elgort (Baby Driver, The Fault in Our Stars) τις τελευταίες ημέρες δέχεται τα πυρά οργισμένων φαν και δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί αντιμέτωπος και με τις αστυνομικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Ιουνίου, όταν μια κοπέλα με το όνομα Gabby, δημοσίευσε στο Twitter μια μακροσκελή ανάρτηση στην οποία ανέφερε λεπτομέρειες για τη σχέση που είχε με τον ηθοποιό, λίγο πριν κλείσει τα 17 της χρόνια.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκε με τον Elgort στο Snapchat και συμφώνησαν να βρεθούνε. Η σεξουαλική τους επαφή όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, κατέληξε σε κακοποίηση, υπονοώντας ότι τη βίασε:

«Αντί να με ρωτήσει αν ήθελα να σταματήσουμε αφού ήξερε ότι είναι η πρώτη μου φορά και υπέφερα από τον πόνο και δεν ήθελα να συνεχίσει, τα μόνα λόγια που βγήκαν από το στόμα του ήταν ότι πρέπει να με σπάσει» και συνέχισε λέγοντας ότι δεν μπορούσε να φύγει. «Ήμουν 1.57 και 44 κιλά και δεν μπορούσα να αμυνθώ. Ήμουνα στο απόλυτο σοκ και με έκανε να πιστεύω ότι έτσι είναι το σεξ».


15900 – Τηλεφωνική γραμμή SOS – Βία Κατά Των Γυναικών

Η Gabby ανέφερε επίσης ότι ο Elgort της είχε στείλει αρκετές γυμνές φωτογραφίες του πριν το γεγονός και της ζητούσε επίμονα να κάνουν τρίο με μία φίλη της. Όσον αφορά τον λόγο που δεν το είχε καταγγείλει νωρίτερα ήταν επειδή δεν ήθελε όπως έγραψε να του καταστρέψει την καριέρα. Η νεαρή θεωρεί ότι μετά από τη δημοσιοποίηση της ιστορίας θα μπορέσει επιτέλους να γιατρευτεί, αφού από τότε αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού και κάνει θεραπείες.

Από την άλλη πλευρά, ο Εlgort εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα, έσπευσε να δημοσιεύσει στο Instagram μια ανακοίνωση, στην οποία περιγράφει διαφορετικά τα γεγονότα:

«Eίμαι συντετριμμένος να βλέπω όλα τις δημοσιεύσεις που κυκλοφορούν για εμένα στα social media το τελευταίο 24ωρο. Δεν νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω τα αισθήματα της Gabby αφού απλούστατα δεν έγιναν όπως τα λέει. Αυτό που είναι αλήθεια, είναι ότι στη Νέα Υόρκη το 2014, όταν ήμουνα 20 ετών, η Gabby κι εγώ είχαμε μια σύντομη και νόμιμη σχέση που θέλαμε και οι δύο. Δυστυχώς, δεν διαχειρίστηκα καλά τον χωρισμό. Σταμάτησα να της απαντάω, που είναι ανώριμο και σκληρό πράγμα να το κάνεις σε κάποιον. Το ξέρω ότι αυτή η καθυστερημένη απολογία δεν με θα απαλλάξει από την απαράδεκτη συμπεριφορά μου όταν εξαφανίστηκα».


15900 – Τηλεφωνική γραμμή SOS – Βία Κατά Των Γυναικών

Διαβάστε επίσης:


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ