Όταν τον Μάιο του 2014 ο Elliot Rodger σκότωσε 6 φοιτητές στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στη Σάντα Μπάρμπαρα, βύθισε τον κόσμο σε θλίψη. Μόλις έγινε γνωστό ότι αυτό το έκανε επειδή ήταν παρθένος και οι γυναίκες τον απέρριπταν, η θλίψη μετατράπηκε σε τρόμο!

Οι αδιανόητες πράξεις του Rodger αποκάλυψαν τον διαδικτυακό κόσμο των Incels: μία διαδικτυακή κοινότητα αντρών που αν και το επιθυμούν δεν μπορούν να κάνουν σεξ, γιατί το άλλο φύλο τους απορρίπτει.

Τα όσα γράφονται στα forum των incels σφίγγουν το στομάχι και προκαλούν φρίκη, με τον Rodger ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που η φρίκη αυτή έπαιρνε σάρκα και οστά. Δυστυχώς όχι και η τελευταία…

Τον τρομακτικό αυτό κόσμο ξεδιπλώνει σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ το κανάλι BBC Three. Ο τίτλος του είναι «Inside the Secret World Of Incels» και οι δημιουργοί πέρασαν χρόνο με ανθρώπους που ανήκουν στην κοινότητα αυτή.

Elliot Rodger

 

Ο Rodger πριν επιδοθεί στη δολοφονική του μανία είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο έλεγε: «Δεν μου επιτρέπεται να χαρώ τη ζωή σε αυτόν τον κόσμο γιατί με κλείνουν απέξω, δεν αρέσω σε κανέναν και κανείς δεν με αποδέχεται. Αυτά τα όμορφα ξανθά κορίτσια θα έπρεπε να περπατούν μαζί μου, όχι με αυτά τα κτήνη. Εγώ τις αξίζω περισσότερο. Δεν ελκύω σεξουαλικά τα κορίτσια. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα και σκοπεύω να το διορθώσω».

Αφού δολοφόνησε έξι ανθρώπους στο πανεπιστήμιο, έγινε κάτι σαν ήρωας στον κόσμο των Incels και μάλιστα του έδωσαν το παρατσούκλι «Άγιος Ελιοτ»!

Στο ντοκιμαντέρ γνωρίζουμε άντρες της Incel κοινότητας και βλέπουμε τη σκοτεινή πλευρά της σεξουαλικής απόρριψης. Μη νομίζετε ότι πρόκειται για μικρές κοινότητες: υπάρχουν forum με 40.000 μέλη! Το αγαπημένο θέμα πολλών μάλιστα είναι οι βιασμοί γυναικών.

Μπορείτε να δείτε το ντοκιμαντέρ του BBC Three εδώ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα