Ντοκιμαντέρ για τα παιδιά που έζησαν τη φρίκη με τους βιασμούς στο Χόλιγουντ


Ο Corey Feldman είναι ένας ηθοποιός που έχει πέσει θύμα κακοποίησης ως παιδί και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υποστήριξη ανηλίκων θυμάτων. Ως ηθοποιό τον γνωρίζουμε από κλασικές ταινίες όπως Gremlins, Goonies και Stand by Me και ανήκε στα λεγόμενα παιδιά-θαύματα. Η εμπλοκή του ωστόσο από πολύ νωρίς στον χώρο του θεάματος είχε βαρύ αντίκτυπο στη ζωή του, λόγω της κακοποίησης την οποία δέχτηκε.

Corey Feldman – Stand By Me

 

Ο Feldman έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για όσα έζησε, όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο φίλος του και συνάδελφος Corey Haim. Αυτή τη φορά όμως θέλει να βγάλει τα πάντα στη φόρα και να μιλήσει με ονόματα σε ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Ένας από τους λόγους που θέλει να μιλήσει ανοιχτά είναι ο φίλος του Corey Haim, ο οποίος λόγω του βιασμού του σε ηλικία 11 ετών μέσα στον χώρο του θεάματος, κύλησε στα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις και πέθανε το 2010 σε ηλικία 38 ετών από υπερβολική χρήση ουσιών.

Διαβάστε ακόμα 👉 Leaving Neverland: Ο σκηνοθέτης θέλει sequel με νέα θύματα του Jackson

Μάλιστα το περιοδικό National Enquirer είχε αποκαλύψει ότι ο Haim είχε πέσει θύμα βιασμού από διάφορους άντρες στη διάρκεια της εφηβικής του ζωής, με έναν από αυτούς να είναι και ο διάσημος ηθοποιός Charlie Sheen. Το δημοσίευμα τότε έλεγε ότι η κακοποίηση συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας Lukas, όταν ο Haim ήταν 13 ετών και ο Sheen 19. Ο Sheen αρνήθηκε τις κατηγορίες και υπέβαλε μήνυση στο περιοδικό, την οποία τελικά απέσυρε, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Ο Feldman στο παρελθόν έχει μιλήσει για τη φρίκη που έζησαν τα δύο αγόρια. Για παράδειγμα το 1987, όταν γύριζαν την ταινία «The Lost Boys» τα δύο παιδιά κακοποιούνταν συστηματικά από άνδρες. Ο Fledman ισχυρίζεται ότι ήταν κάτι σύνηθες στο Χόλιγουντ, το πάθαιναν πολλά αγόρια και δεν μιλούσε κανείς εξαιτίας της δύναμης του συστήματος.

Στη μνήμη του φίλου του, αλλά και για να αποτυπώσει όσα έχει ζήσει, ο Corey Feldman έχει ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Truth: The rape of 2 Coreys. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα το δούμε κιόλας και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να βρει διανομέα. Μάλιστα ο ηθοποιός έχει στρέψει τα πυρά του στο Netflix ισχυριζόμενος ότι φοβάται να μεταδώσει το φιλμ.

Corey Feldman και Corey Haim

 

Ο ηθοποιός εδώ και χρόνια κάνει καμπάνια για τα δικαιώματα των παιδιών στο Χόλιγουντ και απειλεί ότι θα ξεσκεπάσει ένα μεγάλο κύκλωμα παιδεραστίας. Τώρα ισχυρίζεται ότι έχει μαζέψει όλα τα στοιχεία, αλλά δεν μπορεί να βρει διανομέα για το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει όλη την αλήθεια. Πολλοί τον κατηγορούν ότι ψάχνει τρόπους να βγάλει χρήματα, άλλοι επισημαίνουν ότι ο Corey Feldman υπήρξε από τους πρώτους που έχουν μιλήσει για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση στο Χόλιγουντ, πολύ πριν βγει το κίνημα #MeToo. Στην αρχή δεν του έδιναν και τόση σημασία, αλλά θεωρούσαν ότι είναι απλώς γραφικός.

Διαβάστε ακόμα 👉 O Corey Feldman για τον Michael Jackson: «Δεν με ακούμπησε ποτέ!»

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του σε κανάλι του YouTube, ο Corey Feldman αποκάλυψε ότι αυτός που του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί ήταν ο βοηθός του πατέρα του Cloyed John Grislim. Ισχυρίστηκε ότι ο Grislim του έδωσε κάθε είδους ναρκωτικό που υπήρχε και τον βίαζε. Πρώτα τον νάρκωνε και μετά προχωρούσε στην κακοποίηση.

Ο Feldman αποκάλυψε ότι και ο Corey Haim του είχε αποκαλύψει ποιος τον είχε βιάσει και ήταν κάποιος πολύ ισχυρός στο Χόλιγουντ. «Αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα πολύ ισχυρός και πολύ μέσα στα πράγματα και πρέπει να βγει ποιος είναι». Ωστόσο όταν ρωτήθηκε σχετικά, δεν απάντησε, ούτε αποκάλυψε το όνομά του. Λέει μάλιστα ότι το ντοκιμαντέρ είναι κατά κάποιο τρόπο η ασφάλειά του, γι’ αυτό και το όνομα θα το αποκαλύψει μόνο εκεί. Κατά δήλωσή του, ο βιαστής του Corey Haim πάντως παραμένει ένα πολύ ισχυρό άτομο στη βιομηχανία του θεάματος. Ωστόσο ο Corey Feldman δεν θέλει προς το παρόν να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις γιατί φοβάται για τη ζωή του, καθώς έχει ήδη δεχτεί απειλές.

 

Για περισσότερα νέα, πατήστε ΕΔΩ.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ