Ένας απίστευτος χαβαλές έχει στηθεί στο Twitter μεταξύ των δύο μεγάλων streaming υπηρεσιών Netflix και Amazon και η αιτία είναι η σειρά Good Omens που ανήκει αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

Το δίκτυο διέθεσε στις 31 Μαΐου τη σειρά Good Omens (παραγωγής BBC Two), η οποία βασίζεται στο βιβλίο Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch του 1990 των Νιλ Γκέιμαν και Τέρι Πράτσετ, που ανέλαβαν και τη μεταφορά στη μικρή οθόνη.

Η σειρά περιέχει έξι επεισόδια και περιγράφει τις τελευταίες ημέρες της ανθρωπότητας μετά από τη γέννηση του υιού του Σατανά. Ο άγγελος Aziraphale και ο δαίμονας Crowley, συνεργάζονται μαζί για να σαμποτάρουν το τέλος, αφού τους αρέσει η γη, και συγκεκριμένα η Αγγλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια χριστιανική οργάνωση στην Αμερική με το όνομα Επιστροφή στην Τάξη (Return to Order) ζήτησε την κατάργηση της σειράς από το… Netflix!

Η συγκεκριμένη οργάνωση μάλιστα κατάφερε να μαζέψει 15.000 υπογραφές κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δύο κολοσσούς του streaming.

Την αρχή στο… τρολάρισμα την έκανε το Amazon, το οποίο δήλωσε στο Netflix πως αν ακυρώσουν το Good Omens, θα δεχτούν να ακυρώσουν το Stranger Things, όλοι γνωρίζουν όμως ότι η σειρά ανήκει στο Netflix.

 

Το Νetflix, το οποίο φημίζεται για το χιούμορ του στους λογαριασμούς που διαθέτει στο εξωτερικό, απάντησε ότι υπόσχεται να ακυρώσει το Good Omens.

 

Όπως καταλαβαίνετε, το Twitter πήρε φωτιά και οι χρήστες αν μη τι άλλο απόλαυσαν τα αστεία μεταξύ των μεγαλύτερων κατά τ’ άλλα ανταγωνιστών, Netflix και Αmazon.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα

1 Σχόλια