Netflix: Αυτές είναι οι κορεάτικες σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα


Το Netflix το επόμενο διάστημα θα διαθέσει στην πλατφόρμα νέες κορεάτικες δραματικές, ρομαντικές και αστυνομικές σειρές.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες.

 

Time to Hunt / Το Κυνηγητό Ξεκινά
Πρεμιέρα: 10.04.2020
Καστ: 
Λι Τζε-χουν, Αν Τζαέ-χονγκ, Τσόι Γου-σικ, Παρκ Τζέονγκ-μιν, Παρκ Χάε-σου


Υπόθεση: Σε μια απελπιστική δυστοπική πόλη, ο Τζουν-σέοκ αποφυλακίζεται και σχεδιάζει το επόμενο βήμα στη ζωή του θέλοντας να κάνει νέα αρχή με τους φίλους του Τζανγκ-χο, Κι-χουν και Σανγκ-σου. Όμως, ο ενθουσιασμός που νιώθουν για το σχέδιο δεν διαρκεί πολύ, καθώς τους καταδιώκει ένας άγνωστος τύπος. Θα μπορέσουν οι κολλητοί να ξεφύγουν από το κυνηγητό;

Trailer:

 


Hyena / Ύαινα

Πρεμιέρα: 18.04.2020
Καστ:
Κιμ Χιε-σου, Τζου Τζι-χουν

Yπόθεση: Η Τσανγκ Γκέουμ-Τζα είναι μια γυναίκα που ξέρει να ελίσσεται προκειμένου να αναρριχηθεί στον κόσμο των δικηγόρων. Θα χρησιμοποιήσει κάθε σεξουαλικό τέχνασμα για να βγάλει χρήματα, όσο κακό κι αν είναι το μέσο. Ο Γιουν Χι-Τσε γεννήθηκε προνομιούχος. Είναι ένας κορυφαίος δικηγόρος με ένα ανυπέρβλητο εγώ. Διανύει το απόγειο της δόξας του. Οι δύο αυτοί ήρωες δεν έχουν τίποτα κοινό, αλλά μεταμορφώνονται σε ύαινες στην υπηρεσία των πρωτοκλασάτων πελατών τους.

Trailer:

 

 

Hi Bye, Mama! / Πίσω για 49 Ημέρες
Πρεμιέρα: 19.04.2020
Καστ: 
Κιμ Τάε-χι, Λι Κίου-χιουνγκ

Υπόθεση: Η Τσα Γιου-ρι είναι φάντασμα από τότε που πέθανε πριν από πέντε χρόνια. Άφησε πίσω της τον άντρα της, τον Τσο Γκανγκ-χουά, και το παιδί τους. Για να γίνει ξανά άνθρωπος, η Τσα Γιου-ρι αναλαμβάνει ένα σχέδιο μετενσάρκωσης για 49 ημέρες. Ο Τσο Γκανγκ-χουά εργάζεται ως θωρακοχειρουργός. Μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ξαναπαντρεύτηκε. Τώρα, η πρώην γυναίκα του εμφανίζεται ξανά μπροστά του κι εκείνος είναι σοκαρισμένος και δεν ξέρει τι να κάνει.

Trailer:

 

Extracurricular / Εξωσχολικά Μαθήματα
Πρεμιέρα: 29.04.2020
Καστ: 
Κιμ Ντονγκ-χι, Τζουνγκ Ντα-μπιν, Παρκ Τζου-χιουν

Υπόθεση: Η σειρά Εξωσχολικά Μαθήματα αφηγείται την ιστορία μαθητών που επιλέγουν να ζουν από το έγκλημα για να κερδίζουν χρήματα, καθώς και όσων απειλούνται σοβαρά από αυτές τις πράξεις. Ο Ο Τζισού καταλήγει να διαπράττει ένα σοβαρό έγκλημα εξαιτίας της ισχυρής του θέλησης να κερδίσει μόνος του τα δίδακτρά του για το πανεπιστήμιο, με κάθε μέσο. Η Σέο Μινχί παγιδεύεται στο έγκλημα του Τζισού, ενώ η συμμαθήτρια του Τζισού, η Μπέι Γκιουρί, εμπλέκεται και αυτή στο ίδιο έγκλημα. Οι κακές επιλογές τους έχουν μη αναστρέψιμες συνέπειες. Δεν υπάρχει επιστροφή. Τους περιμένει μια ζωή γεμάτη έγκλημα και βία.

Trailer: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

 

The King: Eternal Monarch / Ο Βασιλιάς: Αιώνιος Μονάρχης
Πρεμιέρα: Απρίλιος 2020
Καστ: Λι Μιν-χο, Κιμ γκο-γιουν, Γου Ντου-χουάν, Κιμ Γιουνγκ-ναμ, Τζουνγκ Γιουν-τσε

Yπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις ανθρώπων σε δύο παράλληλα σύμπαντα. Ο βασιλιάς Λι Γκον προσπαθεί να σφραγίσει την πύλη ανάμεσα στις δύο διαστάσεις, ενώ η Τζουνγκ Τάε-γιουλ, μια επιθεωρήτρια της αστυνομίας, θέλει απλά να προστατεύσει τους άλλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Trailer:

 

Rugal
Πρεμιέρα: 24.05.2020
Καστ: Τσόι Τζιν-χιουκ, Παρκ Σουνγκ-γουνγκ

Υπόθεση: Ο Κανγκ Γκι-μπέομ ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός ντετέκτιβ στη μονάδα βίαιων εγκλημάτων που θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία της ίδιας του της γυναίκας. Τα μάτια του σκίστηκαν με ξυράφι όταν έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της γυναίκας του από την τρομοκρατική οργάνωση ΑΡΓΟΣ. Τη στιγμή που πιστεύει ότι έχει χάσει τα πάντα, τον προσεγγίζει ο Τσόι Γκέουν-τσέολ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Rugal, μιας ειδικής οργάνωσης με μοναδική αποστολή να καταστρέψει την ΑΡΓΟΣ. Ο Τσόι ζητά από τον Γκι-μπέομ να βάλει τεχνητό μάτι και να μπει στην ομάδα της Rugal. Βγαίνοντας ως εκ θαύματος ζωντανός από τη ριψοκίνδυνη εγχείρηση μεταμόσχευσης, ο Γκι-μπέομ ξαναγεννιέται ως ένας άνθρωπος-όπλο και ξεκινά να εκδικείται την ΑΡΓΟΣ για όλα όσα του έχει κάνει.

Trailer:

 

Hospital Playlist / Η Playlist του Νοσοκομείου
Πρεμιέρα: 04.06.2020
Καστ: Τσο Τζουνγκ-σεόκ, Γιου Γίον-σέοκ, Τζουνγκ Κιουνγκ-χο, Κιμ Ντάε-μιέονγκ, Τζέον Μι-ντο


Υπόθεση: Η σειρά εξερευνά τη χημεία πέντε φίλων που κάνουν κολλητή παρέα από την περίοδο των φοιτητικών τους χρόνων στην Ιατρική σχολή πριν από είκοσι χρόνια. Μπορούν επί της ουσίας να διαβάσουν ο ένας το μυαλό του άλλου, κοιτάζοντας μόνο τα μάτια. Η καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν, πεθαίνουν ή απλώς περνούν από το νοσοκομείο στο οποίο όλοι δουλεύουν είναι ένας μικρόκοσμος του έξω κόσμου. Η Σονγκ-χουά είναι η απόλυτη πνευματική οδηγός της πεντάδας. Ο Σέοκ-χέονγκ είναι μοναχικός, ενώ ο Ικ-τζουν είναι ακαδημαϊκά και κοινωνικά πετυχημένος και χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως “αόρατο χειριστή”. Ο Τζουν-γουάν είναι ένας άριστος χειρουργός, αλλά δυστυχισμένος άνθρωπος. Ο Τζέονγκ-γουόν είναι πάντα ευγενικός και δοτικός στη δουλειά του, αλλά στην προσωπική του ζωή είναι ιδιαίτερα νευρικός.

Trailer:

 

It’s Okay to Not Be Okay
Πρεμιέρα: Ιούνιος 2020
Καστ: Κιμ Σου-χιουν, Σέο Γιε-τζι

Yπόθεση: Το It’s Okay to Not Be Okay μιλά για τον ασυνήθιστο έρωτα δύο ανθρώπων που καταλήγουν να αλληλοθεραπεύουν τις συναισθηματικές και ψυχολογικές πληγές τους. Ο Μουν Γκανγκ-τε, που υποδύεται ο Κιμ Σου-χιουν (My Love from the Star, Το Φεγγάρι Αγκαλιάζει τον Ήλιο), είναι ένας φροντιστής σε ψυχιατρική κλινική ο οποίος δεν ενδιαφέρεται καν να πιστέψει στον έρωτα. Φαίνεται ότι κουβαλά όλα τα βάρη και τον πόνο της ζωής και έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά να φροντίζει τον ανάπηρο μεγαλύτερο αδελφό του.

Trailer: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

 

Διαβάστε επίσης: Οι κορεάτικες σειρές του Netflix


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ