Μόνο υπό έναν όρο θα γυρίσει η Sarah Paulson στο American Horror Story


Η παρουσία της Sarah Paulson στο American Horror Story μας έχει σημαδέψει και πολύ θα θέλαμε να τη βλέπαμε και στον ένατο κύκλο.

Η Paulson εμφανίστηκε στην ανθολογική σειρά το 2011 και έπαιξε διάφορους αξέχαστους χαρακτήρες στις πρώτες οκτώ σεζόν. Δυστυχώς όμως όλοι οι φαν απογοητευτήκαμε όταν μάθαμε ότι δεν θα πρωταγωνιστεί στην ένατη σεζόν AHS: 1984, που έκανε πρεμιέρα φέτος.

Σε συνέντευξή της στο TV Guide, η Paulson είπε για την ένατη σεζόν της δημοφιλούς σειράς: «Είναι δύσκολο να μη συμμετέχω. Θα ήθελα να επιστρέψω στη δέκατη σεζόν. Θέλω να ανήκω ξανά στην οικογένεια».

Ερωτηθείσα υπό ποιους όρους θα επέστρεφε απάντησε: «Θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί με τον Evan (Peters). Μου λείπει και μου λείπει να παίζω μαζί του. Θα ήθελα λοιπόν να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία. Αν επιστρέψει εκείνος, θα επιστρέψω κι εγώ».

Και ίσως τελικά να τους δούμε να επιστρέφουν γιατί και ο Peters σε προγενέστερη συνέντευξη στον Digital Spy είχε πει: «Ποτέ μη λες ποτέ».

Η δέκατη σεζόν κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η τελευταία της ανθολογικής σειράς και στόχος του δημιουργού Ryan Murphy είναι να πάρουν μέρος όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές που είδαμε στους προηγούμενους κύκλους.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ