Το ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για την σταρ της ποπ Taylor Swift, είναι προγραμματισμένο να προβληθεί για πρώτη φορά στην εναρκτήρια βραδιά του φημισμένου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στη Γιούτα των ΗΠΑ στις 23 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια η ταινία, θα διατεθεί σε όλους τους συνδρομητές του Netflix περίπου μία εβδομάδα αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε μία περίοδο αλλαγών στη ζωή της σταρ, καθώς μαθαίνει να αγκαλιάζει τον ρόλο της ως δημιουργός και τραγουδίστρια, αλλά και ως μία γυναίκα που εκμεταλλεύεται ολόκληρη τη δύναμη της φωνής της.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ προέρχεται από ένα από τα καινούρια τραγούδια της Swift από το άλμπουμ “Lover”, “Miss Americana & The Heartbreak Prince”, το οποίο, σύμφωνα με το Spotify έχει θέμα “την απογοήτευση με τον τρελό κόσμο της πολιτικής και της ανισότητας”.

Δείτε το trailer:

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα