Άστραψε και βρόντηξε ο Mark Hamill με το Facebook. Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Luke Skywalker στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Star Wars» διέγραψε τον λογαριασμό του στο Facebook και επέκρινε την πολιτική της εταιρείας όσον αφορά τις πολιτικές διαφημίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα 6 καλύτερα bloopers του Star Wars!

Ο Hamill έκανε μία ανάρτηση στο Twitter όπου αναφέρει ότι είναι «απογοητευμένος» με τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. «Είμαι τόσο απογοητευμένος που ο Mark Zuckerberg βάζει το κέρδος πάνω από την αλήθεια, που αποφάσισα να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Facebook. Γνωρίζω ότι θα ειπωθεί “Ποιος νοιάζεται;” αλλά εγώ θα κοιμηθώ καλύτερα το βράδυ» έγραψε ο ηθοποιός βάζοντας το hashtag #PatriotismOverProfits που σημαίνει Πατριωτισμός πάνω από τα κέρδη.

Η κίνηση του ηθοποιού σχετίζεται με το εξής: Την περασμένη εβδομάδα, το Facebook ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική του και θα συνεχίσει να μην ελέγχει αν είναι αληθείς ή ψευδείς οι ισχυρισμοί πολιτικών προσώπων στο πλαίσιο διαφημίσεων.

 

Μείνετε ενημερωμένοι, ακολουθώντας μας στα social media:
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα