Κορωνοϊός: Κυκλοφορούν αφίσες με spoilers σειρών του Netflix για να μείνει ο κόσμος σπίτι


Εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια είδηση ότι το Netflix ξεκίνησε μία καμπάνια με τίτλο #Staythefuckhome, προκειμένου να μείνει ο κόσμος σπίτι, για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

Πολλά sites αναφέρουν ότι το Netflix έβαλε στους δρόμους της Αμερικής διαφημιστικές πινακίδες από γνωστές σειρές του δικτύου, στις οποίες αναγράφει με μεγάλα γράμματα spoilers. Η αλήθεια όμως είναι ότι το Netflix δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη κίνηση.

Τι πραγματικά όμως έχει συμβεί;

Η καμπάνια #Staythefuckhome είναι ψεύτικη και δημιουργήθηκε από δύο φοιτητές που ήθελαν να πείσουν τον κόσμο να μείνει σπίτι. Έτσι οι δύο φίλοι, Seine Kongruangkit και Matithorn Prachuabmoh Chaimoungkalo του Miami Ad School Europe, έφτιαξαν στους υπολογιστές τους τις αφίσες μέσω photoshop και τις κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Σε λίγες ώρες, οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο των ξένων μέσων ενημέρωσης επειδή νόμιζαν ότι αποτελεί πρωτοβουλία του Netflix, με την ελπίδα ότι οι κάτοικοι των ΗΠΑ θα φοβηθούν και δεν θα βγουν από το σπίτι αφού κανείς δεν αγαπάει τα spoiler στις αγαπημένες τους σειρές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι εικόνες στο τέλος του άρθρου περιέχουν spoilers από τις σειρές Stranger Things, Kingdom και La Casa de Papel.

Το θέμα βέβαια είναι ότι τα spoiler τα «φάγαμε» κι εμείς που μένουμε σπίτι.

Δείτε μερικές από τις ψεύτικες αφίσες που έφτιαξαν οι φοιτητές (ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS):


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ