Κορωνοϊός: Η Sophie Turner αγαπάει την καραντίνα


Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να μην είναι και τόσο ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι πρέπει να μείνουν στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην περίπτωση της ηθοποιού Sophie Turner (Game Of Thrones).

H Τurner έδωσε διαδικτυακή συνέντευξη στον παρουσιαστή Conan O’Brien και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι όχι μόνο απολαμβάνει το γεγονός ότι βρίσκεται στο σπίτι αλλά της προκαλεί και μεγάλη εντύπωση που ο κόσμος γκρινιάζει για να βγει έξω.

H ηθοποιός που περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύζυγό της Joe Jonas, δήλωσε ότι ο μοναδικός λόγος που βγαίνει από το σπίτι είναι για να πάει βόλτα τον σκύλο της. Όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι η σχέση της με τον άντρα της τώρα που μένουν περισσότερο μαζί, είπε ότι ο Jonas νιώθει σαν φυλακισμένος αφού είναι πολύ κοινωνικός, αλλά δεν βαριούνται ποτέ και πάντα βρίσκουν να κάνουν κάτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Η τελευταία συνεργασία της Turner είναι με τη νέα streaming υπηρεσία Quibi για την τηλεοπτική σειρά Survive.

Στην υπόθεση της σειράς, η Jane (Turner) και ο Paul (Corey Hawkins) είναι οι μοναδικοί επιζώντες από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευαν συνετρίβη σε ένα απομακρυσμένο χιονισμένο βουνό και τώρα καλούνται να επιβιώσουν.

Ακολουθεί το trailer:


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ