Η συνταρακτική, αληθινή ιστορία ενός Βραζιλιάνου παρουσιαστή που έδινε εντολές για δολοφονίες για το καλό της… εκπομπής του, έρχεται στο Netflix στις 31 Μαΐου. 

Πρόκειται για τον Wallace Souza, η υπόθεση του οποίου συγκλόνισε τον κόσμο το 2009. Το ντοκιμαντέρ λέγεται Killer Ratings, θα έχει 7 επεισόδια και παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer:

Ο Souza έγινε γνωστός ως παρουσιαστής του Canal Livre, μία τηλεοπτικής εκπομπής στο Manaus, η οποία είναι μία απομονωμένη πόλη της Βραζιλίας στον Αμαζόνιο. Μάλιστα έγινε τόσο διάσημος που ακολούθησε και πολιτική καριέρα.

Η μεγάλη του επιτυχία ήταν ότι κατάφερνε να φτάνει πάντα πρώτος στη σκηνή του φόνου. Πού να το φανταστεί τότε κανείς ότι έφτανε πρώτος γιατί εκείνος ήταν ο «εγκέφαλος» των δολοφονιών! Κι όμως, όπως αποδείχθηκε, ο Souza ήταν ο αρχηγός μίας εγκληματικής συμμορίας και είχε παραγγείλει δολοφονίες μόνο και μόνο για να δει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του να ανεβαίνουν! Ο άνθρωπος που τον «έκαψε» ήταν ο πρώην σωματοφύλακάς του, που έδειξε πώς ο παρουσιαστής είχε στήσει τη φονική ομάδα του.

Τον Οκτώβριο του 2009 του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο, διακίνηση ναρκωτικών, εκφοβισμό μαρτύρων κ.α. Το πώς εξελίχθηκε η ιστορία καλύτερα να μη σας το πούμε, σε περίπτωση που θέλετε να δείτε το ντοκιμαντέρ με το στοιχείο της έκπληξης… Η ομάδα πάντως που έφτιαξε το Killer Ratings έκανε πολλή δουλειά, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεντεύξεις και νέες πληροφορίες γύρω από τη δράση του Souza.

Σκηνοθετεί ο Daniel Bogado (The Hunt for Boko Haram), ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Όσα νόμιζα ότι γνώριζα για τον Wallace Souza, αποδείχτηκαν μόνο η αρχή μίας απίστευτης ιστορίας. Μόλις κοίταξα βαθύτερα, είδα ότι τα γεγονότα ήταν γεμάτα ανατροπές που σου πέφτει το σαγόνι και σοκαριστικά σημεία που θα φαίνονταν υπερβολικά ακόμα και για το Hollywood!».

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα