Η Jennifer Aniston παραμένει επί δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της σόου μπίζνες και κάθε της φωτογράφιση και συνέντευξη σε περιοδικό συζητιέται πολύ.
Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Variety και μίλησε για το νοσοκομείο Παίδων St. Jude στο οποίο έχει αφιερωθεί ολόψυχα. Η ηθοποιός μπορεί να μην απέκτησε δικά της παιδιά, μέσω όμως αυτού του αντικαρκινικού νοσοκομείου βοηθάει πολλά άλλα που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Jennifer έχει εντυπωσιαστεί από τη δύναμη που έχουν παιδιά που βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις: «Βλέπεις αυτά τα μικρά θαύματα, αυτούς τους ήρωες να αντιμετωπίζουν καταστάσεις που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε ποτέ να αντιμετωπίζει» είπε χαρακτηριστικά. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο η Aniston προσφέρει έργο εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα συνεργάζεται με τη Marlo Thomas, την ηθοποιό που υποδυόταν τη μητέρα της στα Φιλαράκια. Έχει μάλιστα δεθεί τόσο με τις οικογένειες των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο που με ορισμένες διατηρεί επαφή. Στα γενέθλιά της μάλιστα της στέλνουν από το νοσοκομείο μία κάρτα, την οποία υπογράφουν ένα-ένα όλα τα παιδάκια που νοσηλεύονται εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H πρωταγωνίστρια του Supergirl καταγγέλει δημόσια σύντροφό της για κακοποίηση

Η 50χρονη φωτογραφήθηκε στα λευκά για το συγκεκριμένο τεύχος του Variety που είναι αφιερωμένο στις δυναμικές γυναίκες (τεύχος Power of Women).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα