Επί έξι χρόνια ήταν αχώριστοι, αλλά εδώ και μήνες έχουν χωρίσει. Και μάλιστα ο χωρισμός έγινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προχώρησε η σχέση των Katie Holmes και Jamie Foxx: διακριτικά. Οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι για 6 χρόνια, απασχόλησαν όμως ελάχιστες φορές τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς έγινε γνωστός ο χωρισμός; Αρχικά βγήκαν στα ΜΜΕ φωτογραφίες του Foxx με την κατά πολύ νεότερή του τραγουδίστρια Sela Vave και πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για περίπτωση απιστίας. Οι δυο τους διασκέδασαν μαζί σε κλαμπ και ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ έφυγαν μαζί υπό τα κλικ των παπαράτσι.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, δεν υπήρξε απιστία, για τον απλούστατο λόγο ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει από την άνοιξη και απλώς κανένας δεν το γνώριζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Leonardo DiCaprio: Τα αστεία εις βάρος του και η 22χρονη Camila

Το περιοδικό La Esquina έγραψε ότι η Holmes συνομίλησε με φίλες της και τους αποκάλυψε ότι έχει να δει τον Foxx μήνες.

Στη συνέχεια πηγές του Page Six επιβεβαίωσαν την είδηση καθώς όπως ανέφεραν στο περιοδικό το ζευγάρι έχει χωρίσει από τα τέλη Μαΐου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα