Και ο Luke Perry στα νέα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»


Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει ότι επίκειται «αναβίωση» της απόλυτης σειράς των ’90s «Beverly Hills 90210» («Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»). Οι διαδικασίες για το πρότζεκτ είναι σε πλήρη εξέλιξη και μία εκ των πρωταγωνιστριών, ωστόσο ενώ όλοι οι παλιοί πρωταγωνιστές έχουν πει ότι θα συμμετέχουν, δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει με τους Luke Perry και Shannen Doherty. Η Tori Spelling έδωσε συνέντευξη στο E! και μίλησε για το τι ετοιμάζουν οι παλιοί μας γνώριμοι.

«Δεν είναι ακριβώς reboot, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουν δει το reboot. Ο κόσμος θέλει να μας δει να παίζουμε τους χαρακτήρες μας. Θα παίξει και ο Luke Perry. Επειδή όμως είναι στο Riverdale που γυρίζεται στον Καναδά, θα εμφανιστεί σε όσα περισσότερα επεισόδια μπορεί. Για τη Shannen Doherty δεν ξέρουμε ακόμη, αλλά θα θέλαμε να είναι μαζί μας».

Δημιουργοί του νέου Μπέβερλι Χιλς θα είναι οι Mike Chessler και Chris Alberghini, που είχαν φτιάξει και το αρχικό.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ