Γράφαμε χθες ότι η Irina Shayk έχει φύγει από το σπίτι, λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι πλέον δεν είναι ζευγάρι με τον Bradley Cooper. Την είδηση έβγαλε πρώτο το περιοδικό People που μίλησε με φίλο του ζευγαριού.

Έπειτα από 4 χρόνια σχέσης και ένα παιδί, τη δίχρονη Lea De Seine, οι δυο τους αποφάσισαν ότι οι διαφορές τους είναι αγεφύρωτες και πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούν. Γιατί η αλήθεια, τουλάχιστον όπως την καταγράφουν τα ξένα media, είναι ότι προσπάθησαν πολύ. Στη σχέση τους είχαν εμφανιστεί σύννεφα από νωρίς και πολύ συχνά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι κοντά στον χωρισμό. Εκείνοι όμως πάντα έδειχναν ότι δεν τους αγγίζουν όλα αυτά.Το 2016, η Shayk εμφανίστηκε με μονόπετρο στο δάχτυλο, γεγονός που έκανε τα media να μιλούν για επικείμενο γάμο. Ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ. Το 2017 γεννήθηκε η κόρη τους Lea De Seine, ωστόσο ούτε κι αυτό έφερε λύσεις στα προβλήματά τους. Το αποκορύφωμα στην κρίση ήταν αυτό που γινόταν τους τελευταίους μήνες, με τις gossip στήλες να θέλουν τον Cooper να έχει έρθει πολύ κοντά με τη συμπρωταγωνίστριά του στο A Star is Born, Lady Gaga.

Το περιοδικό People επικοινώνησε και με τους δύο για σχόλιο ωστόσο κανείς δεν απάντησε στο περιοδικό.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα