Η Τζένιφερ Άνιστον έφαγε τρελό κράξιμο από Marvel-ικούς για τις ταινίες της


Οι ταινίες της Marvel το τελευταίο διάστημα δέχονται πυρά! Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε τις απέρριψε, λέγοντας ότι δεν είναι σινεμά και αυτό φαίνεται πως πλήγωσε τους πολυάριθμους φαν. Ωστόσο, άλλο να σε κατακρίνει ο Σκορσέζε, και άλλο η Τζένιφερ Άνιστον! Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι οπαδοί της Marvel, πολλοί εκ των οποίων έγιναν έξαλλοι με την ηθοποιό. Τι είπε όμως και άναψε τα αίματα;

Καλεσμένη σε event, αναφέρθηκε στις ταινίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό σχολιάζοντας ότι η ποιότητα συρρικνώνεται όταν μιλάμε για ταινίες Marvel.

Αυτό ήταν αρκετό για να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Αμέσως άρχισαν πολλοί μέσω social media να της θυμίζουν ότι δεν κάνει μεγάλη τέχνη, άλλοι μίλησαν για σκουπίδια ταινίες της και υπήρχαν και αναρτήσεις που ανέφεραν ότι μπορούν να ανεχτούν την κριτική του Σκορσέζε, αλλά όχι της Άνιστον… Στο στόχαστρο των σχολίων βρέθηκε και η τελευταία της ταινία για το Netflix Murder Mystery. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ