Η Shannen Doherty αποκάλυψε ότι ο καρκίνος της επέστρεψε και είναι στο τέταρτο στάδιο


Δυσάρεστα νέα θα ανακοινώσουμε στο συγκεκριμένο άρθρο, αφού η αγαπημένη “Brenda” της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, δίνει τη δυσκολότερη μάχη για τη ζωή της.

Η ηθοποιός Shannen Doherty έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America, και με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι τρία χρόνια μετά τη νίκη της στον καρκίνο του μαστού, ο καρκίνος επέστρεψε και μάλιστα βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο, που σημαίνει ότι πλέον είναι κι εξαιρετικά σοβαρός αφού επηρεάζει όργανα ζωτικής σημασίας.

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ Η BRENDA: «ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ»

Η 48χρονη ηθοποιός σε μια συγκλονιστική ομιλία ανέφερε ότι έμαθε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Luke Perry και δήλωσε ότι προτιμούσε να ήταν εκείνη που έπρεπε να πεθάνει πρώτη παρά ο αγαπημένος της Dylan. Αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος που θέλησε να επιστρέψει στη σειρά που κυκλοφόρησε από το Fox το καλοκαίρι. Κανένας από τους συμπρωταγωνιστές της εκτός από τον Brian Austin δεν γνώριζε το παραμικρό για την επιδείνωση της υγείας της, αφού προσπαθούσε να πείσει πρωτίστως τον εαυτό της ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι μπορεί να δουλέψει.

Τέλος, η Doherty ανέφερε ότι η δυσκολότερη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσει στη μητέρα της ότι ο καρκίνος επέστρεψε χειρότερος από ποτέ.

Aκολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ