Πολλά ερωτήματα δημιουργούν πρόσφατες δηλώσεις της Sarah Jessica Parker, η οποία υπονόησε ότι έπεσε θύμα «ακατάλληλης συμπεριφοράς» και μάλιστα με σεξουαλικό περιεχόμενο, στα γυρίσματα του Sex & The City.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψεις ποιος ήταν ο άντρας που την παρενόχλησε, τον φωτογράφισε όμως. Όπως είπε επρόκειτο για έναν μεγάλο σταρ του κινηματογράφου με τον οποίο έκαναν γυρίσματα σε μία πόλη, από την οποία η Sarah σκέφτηκε να φύγει.

Η 54χρονη έκανε τις σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή Fresh Air, στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συζήτησης για το κίνημα #MeToo.

«Νομίζω ότι δεν έχει σημασία πόσο μοντέρνα νόμιζα ότι ήμουν… Ανεξάρτητα από το ρόλο μου, δεν ένιωθα τόσο ισχυρή, όσο εκείνος ο άνθρωπος που μου συμπεριφερόταν ακατάλληλα. Μου φαίνεται απίστευτο που το λέω δυνατά, επειδή υπήρχαν πολλές περιπτώσεις όπου συνέβαινε το ίδιο αλλά ήμουν σε διαφορετική θέση και ήμουν τόσο ισχυρή. Είχα κάθε δικαίωμα να του πω: αυτό δεν είναι σωστό».

Τελικά η Parker μίλησε στον ατζέντη της και εκείνος ενημέρωσε τους παραγωγούς ότι η Sarah θα εγκατέλειπε τη σειρά και δεν επέστρεφε αν δεν άλλαζε η κατάσταση και αν εκείνος ο κύριος δεν έμπαινε στη θέση του. «Τους είπε ότι αν αυτό συνεχιζόταν, θα μου έβγαζε εισιτήριο χωρίς επιστροφή και θα έφευγα από την πόλη όπου γίνονταν τα γυρίσματα». Από τη στιγμή που έγινε αυτό, μέσα σε λίγες ώρες το πρόβλημα λύθηκε και ο ηθοποιός δεν την ξαναενόχλησε.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, άρχισε να σκέφτεται ξανά όσα είχε ζήσει και να αναθεωρεί πολλά πράγματα, όταν προέκυψε το κίνημα #MeToo.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα

1 Σχόλια

  1. Καλο θα ηταν ομως να πουν και κανα ονομα γιατι μονο ετσι θα γινει δουλεια. Οπως βγηκε το cast του one tree hill πχ και του royals για τον mark schwahn