Η πορεία της Marilyn Monroe προς τον θάνατο γίνεται σειρά


Οι τελευταίοι μήνες πριν τον θάνατο της Marilyn Monroe θα βρεθούν στο επίκεντρο της νέας τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζουν τα BBC Studios. Παράλληλα θα παρουσιαστεί και η σχέση που είχε η ηθοποιός με δημόσια πρόσωπα όπως ο JFK και ο Bobby Kennedy.

Τα BBC Studios θα συνεργαστούν με τη Seven Seas Films και ο τίτλος της σειράς αναμένεται να είναι «The Last Days of Marilyn Monroe». Το σενάριο θα βασιστεί στο βιβλίο του Keith Badman «The Final Years of Marilyn Monroe: The Shocking True Story».

Η Monroe πέθανε το 1962 σε ηλικία 36 ετών και οι θεωρίες γύρω από τη ζωή και τον θάνατό της παραμένουν ένα πολύ δημοφιλές θέμα. Οι παραγωγοί θα σταθούν στην περίοδο που η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει και να γίνεται επιθετική, καθώς η εξάρτησή της από το αλκοόλ και τα φάρμακα μεγάλωνε με αντίκτυπο και στην καριέρα της.
Το βιβλίο του Badman λέει την ιστορία της Monroe από διάφορες οπτικές και το ίδιο θα κάνουν και οι σεναριογράφοι. Επίσης θα σταθούν στην ερωτική της ζωή και σε όσα έζησε με τους Joe DiMaggio, John και Bobby Kennedy και Peter Lawford.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια πλατφόρμα θα αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ