Πολύ αγχωμένοι με το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την εξαφάνιση της κόρης τους είναι οι γονείς της Madeleine McCann.

Το «The Disappearance of Madeleine McCann» περιγράφει πολύ αναλυτικά τα γεγονότα που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν την εξαφάνιση του τρίχρονου κοριτσιού στο Algarve της Πορτογαλίας το 2007 και το Netflix παρουσιάζει για πρώτη φορά στοιχεία που δεν είχαν γίνει μέχρι τώρα γνωστά.

Οι γονείς Kate και Gerry δεν γνώριζαν τι θα προβληθεί και μάλιστα όπως μετέδωσε η Telegraph, είχαν αρνηθεί όχι μόνο να συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ αλλά και να δουν τα 8 επεισόδια πριν βγουν στον αέρα. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ στις 15 Μαρτίου, η νομική ομάδα της οικογένειας εξετάζει λεπτό προς λεπτό τη σειρά για να ληφθούν αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Clarence Mitchell δήλωσε: Δεν υπάρχουν κάποια σημαντικά στοιχεία ή κάποια πολύ σημαντική συνέντευξη. Το Netflix είναι επιχείρηση και προφανώς ζητούν επισκέψεις στην πλατφόρμα τους. Αν αυτό τηρεί τους νόμους, τότε μια χαρά! Αφού δεν μίλησαν με τη δική μας πλευρά, τότε προφανώς είναι μονόπλευρο το ντοκιμαντέρ και αυτό βοηθάει να υπάρξουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Το Netflix αγαπάει τα αληθινά εγκλήματα. Δεν μου αρέσει καθόλου που χρησιμοποιώ τη λέξη ψυχαγωγία αλλά έχει αυτά τα χαρακτηριστικά».

Στο ντοκιμαντέρ αρκετοί δημοσιογράφοι που κάλυπταν την ιστορία αλλά και μάρτυρες θεωρούν υπεύθυνους τους γονείς. Επίσης, ένας Βρετανός αξιωματούχος δηλώνει ότι αρχικά πίστευε ότι ο πατέρας της Madeleine, Gerry βρισκόταν πίσω από την εξαφάνιση της μικρής. Το ίδιο αποκάλυψε και ο ειδικός σε θέματα προστασίας παιδιών Jim Gamble. Είπε ότι πίστευε ότι οι γονείς ευθύνονται για ό,τι συνέβη στο παιδί και μάλιστα ο ίδιος είχε πιέσει τον Gerry να ομολογήσει. Ωστόσο, όπως εξήγησε, στη συνέχεια κατάλαβε ότι αυτή η αρχική άποψή του ήταν εντελώς λανθασμένη και πλέον είναι πεπεισμένος ότι το ζευγάρι είναι αθώο και συντετριμμένο για τον χαμό του παιδιού τους.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα

2 Σχόλια