Η Nia Vardalos και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός με τον πατέρα της


Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως λόγω κορωνοϊου επηρεάζει σχεδόν όλες τις πτυχές της καθημερινότητας και της ζωής μας.

Τη δική της ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Nia Vardalos, η οποία μέσα στην πανδημία έχασε τον πατέρα της Gus, ο οποίος υπήρξε η έμπνευση για τη συμπαθητική πατρική φιγούρα που απολαύσαμε στην ταινία My Big Fat Greek Wedding.

Η τελευταία φορά που η ηθοποιός είδε τον πατέρα της που ζει στο Winnipeg του Καναδά, ήταν τα Χριστούγεννα, που είχε πάει στο πατρικό της για τις γιορτές.

Ο Gus ήταν 87 ετών και η υγεία του είχε πάρει την κάτω βόλτα. Η ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Variety:

«Είναι σαν να βλέπεις το αγαπημένο σου παιχνίδι σιγά σιγά να χάνει τις μπαταρίες του. Τα Χριστούγεννα ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Καθόταν στον καναπέ ευτυχισμένος. Το είχα νιώσει ότι ίσως ήταν η τελευταία φορά… Υπήρξε μια στιγμή όταν χαιρετιόμασταν για να φύγω, όταν λέγαμε αντίο… Νομίζω ότι με κοίταζε και μου έλεγε: αυτό στ’ αλήθεια είναι το αντίο».

Λίγο καιρό μετά, ο πατέρας της μπήκε στο νοσοκομείο. Όμως τότε προέκυψε η πανδημία και η ηθοποιός έμεινε εγκλωβισμένη χωρίς να μπορεί να ταξιδέψει στον Καναδά για να τον αποχαιρετήσει. Τις τελευταίες ώρες του μίλησε μέσω FaceTime και όπως εξομολογήθηκε:

«Του κράτησαν το τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα για μία υπέροχη ζωή. Του είπα ότι ήταν ένας gentleman και ένας υπέροχος μπαμπάς. Η μαμά μου του κρατούσε το χέρι και του είπε: Τώρα μπορείς να φύγεις».

Ο Gus πέθανε στις 12 Μαρτίου και επτά μέρες αργότερα η εκκλησία μετέδωσε live την κηδεία του.

Η Vardalos λέει ότι μέσα της πιστεύει ότι λες και έγιναν όλα επίτηδες και έφυγε εκείνη την ημέρα. Γιατί αν είχε πεθάνει νωρίτερα τότε θα είχε γίνει χαμός στην κηδεία και θα είχαν ταξιδέψει συγγενείς από την Ελλάδα και την Αυστραλία και θα έμπαιναν σε κίνδυνο λόγω του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός στη μνήμη του πατέρα της κάνει έρανο μέσω fundraising σε Twitter και Instagram με το hashtag #bigfatdonation για να τα προσφέρει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν ήταν οι Tom Hanks και Rita Wilson, παρά το γεγονός ότι είχαν κολλήσει τον ιό και βρίσκονταν στην Αυστραλία.

Διαβάστε επίσης: 15 celebrities που δεν γνωρίζατε ότι κατάγονται από την Ελλάδα

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ