Η ιστορία έχει αποδείξει πως δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μέσα στον λαμπερό κατά τ’ άλλα κόσμο του Χόλιγουντ.

Ειδικά τα παιδιά που βρέθηκαν από νωρίς στη σόου μπίζνες έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές μπλεγμένα με καταχρήσεις και ψυχικές διαταραχές, ως αποτέλεσμα της πίεσης που βίωναν στα πιο τρυφερά τους χρόνια. Όλα αυτά φαίνεται πως είναι σε γνώση της Millie Bobby Brown, του κοριτσιού που γνωρίσαμε μέσα από το Stranger Things και έχει γίνει πλέον ένας από πιο hot ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος.

Η 15χρονη σήμερα Millie δεν έχει αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά ψάχνει τρόπους να γλιτώσει από την κατάρα των παιδιών-θαύμα του Χόλιγουντ και να διατηρήσει τις ψυχικές ισορροπίες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O "Mike" από το Stranger Things άλλαξε τα μαλλιά του

Για όλα αυτά μίλησε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη θέλοντας να δείξει τους τρόπους με τους οποίους κρατά το μυαλό της… καθαρό: «Αποκλείω κάθε αρνητικό στοιχείο από τη ζωή μου. Αν κάποιος ή κάτι μπει στον δρόμο μου για να μην είμαι ευτυχισμένη, παύει να είναι στη ζωή μου. Νομίζω ότι οι τοξικοί άνθρωποι, οι άνθρωποι που δεν μας κάνουν αληθινά ευτυχισμένους, πρέπει να αποκλείονται. Προφανώς, ο αρνητισμός και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι υγιής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νεκρός στα 27 του ηθοποιός που έπαιξε στο American Horror Story

Η ηθοποιός συνέχισε δίνοντας συμβουλές: «Πρέπει να βρίσκεστε σε έναν ευχάριστο χώρο. Και βεβαιωθείτε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας και ότι κάνετε πράγματα που τελικά θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Αν κάνετε αυτό πρώτα, στη συνέχεια θα βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και την αγάπη για τον εαυτό σας σε όλο αυτό το ταξίδι».

Η 15χρονη έχει και φιλανθρωπικό έργο. Η UNICEF την έχει επιλέξει ως τη νεαρότερη πρέσβειρα καλής θέλησης. Παράλληλα είναι και το νεαρότερο πρόσωπο που εντάχθηκε στον κατάλογο του περιοδικού Time με τις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες παγκοσμίως.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα