Η Μέρα της Μαρμότας γίνεται τηλεοπτική σειρά;


Η ταινία «Ημέρα της Μαρμότας» (Groundhog Day) κυκλοφόρησε το 1993 και σημείωσε τεράστια επιτυχία, με πολλές ταινίες αλλά και σειρές να προσπαθούν αργότερα να μιμηθούν το πρωτότυπο σενάριο.

Ο ηθοποιός Bill Murray είχε υποδυθεί τον Phil Connors, έναν παρουσιαστή της τηλεόρασης που ζει ξανά και ξανά την ίδια μέρα. Στην αρχή ενοχλείται, αργότερα όμως ανακαλύπτει ότι έχει στη διάθεσή του άφθονο χρόνο για να κάνει πράγματα που δεν θα προλάβαινε σε μία ολόκληρη ζωή.

Όπως φαίνεται όμως, η γνωστή ταινία παίρνει τον δρόμο για την τηλεοπτική μεταφορά της. Ο ηθοποιός Stephen Tobolowsky που υποδύθηκε τον Ned Ryerson, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Production Meeting podcast, δήλωσε ότι τον έχουν προσεγγίσει ήδη παραγωγοί για να τον ρωτήσουν αν ενδιαφέρεται να υποδυθεί και πάλι τον ρόλο του Ryerson. Εκείνος απάντησε θετικά δίχως δεύτερη σκέψη, οπότε είναι θέμα χρόνου να μάθουμε αν υπάρχει όντως στα σκαριά η τηλεοπτική σειρά.

Ο ηθοποιός Stephen Tobolowsky υποδύθηκε τον Ned Ryerson

Το ερώτημα που επίσης προκύπτει, εφόσον προσεγγίζονται ηθοποιοί της ταινίας είναι μήπως δούμε και τον Murray να ενσαρκώνει και πάλι τον Phil Connors.

Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ