Η ηθοποιός Kristen Stewart θα τιμηθεί με το βραβείο Golden Eye (Χρυσό Μάτι) στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης (ZFF).

Η βράβευσή της αφορά τη συμμετοχή της στην ταινία Seber, στην οποία υποδύθηκε την ηθοποιό Jean Seberg, που έγινε είδωλο του Νέου Κύματος στη Γαλλία.

Η Jean Seberg κατέπληξε το αμερικανικό κοινό με τις ερμηνείες της, αλλά στο τέλος της δεκαετίας του ’60 εξέφρασε την ένθερμη υποστήριξή της στο Κόμμα των Μαύρων Πανθήρων, μία επαναστατική, εθνικιστική και σοσιαλιστική οργάνωση. Το FBI ξεκίνησε να την παρακολουθεί, χωρίς η Seberg να γνωρίζει το παραμικρό. Αυτή είναι και η υπόθεση της ταινίας Seberg, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Benedict Andrews.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί Margaret Qualle, Zazie Beetz, Jack O’Connell, Jack Solomon, Vince Vaughn και Anthony Mackie.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα