Όλο και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ στις ξένες εφημερίδες που θέλουν τον Bradley Cooper και την Irina Shayk να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Irina έχει ήδη φύγει από την έπαυλη στην οποία ζούσαν μαζί.

Οι δυο τους έκαναν πολλές προσπάθειες για χάρη της δίχρονης κορούλας τους Lea De Seine, ωστόσο οι διαφορές τους είναι αγεφύρωτες.

Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού: «Υπάρχουν φάσεις που τα πράγματα βελτιώνονται στη σχέση τους, αλλά μετά επιστρέφουν στο ίδιο σημείο στο οποίο αναρωτιούνται αν όντως πρέπει να είναι ζευγάρι. Θέλουν να μείνουν μαζί για το παιδί, αλλά δεν είναι ευτυχισμένοι. Έχουν μείνει χώρια για ένα διάστημα για να δουν πώς είναι. Ωστόσο έχουν επενδύσει πολλά και είναι πολύ δύσκολο απλώς ο ένας να εγκαταλείψει τον άλλο. Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο. Πάντως αγαπούν πολύ το κοριτσάκι τους και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, το γεγονός ότι η Shayk αποφάσισε να μετακομίσει δείχνει ότι έχει επέλθει το τέλος στη σχέση τους.

Η Irina και ο Bradley άρχισαν να βγαίνουν τον Απρίλιο του 2015 και δύο χρόνια αργότερα έφεραν στον κόσμο την κορούλα τους Lea De Seine.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα