Η Christina Ricci σε μία πρωτότυπη ρομαντική κομεντί


Οι ρομαντικές κομεντί είναι ένα είδος που πουλάει πολύ και οι σεναριογράφοι προσπαθούν να τις κάνουν όσο πιο πρωτότυπες γίνεται.

Πρωταγωνίστρια σε μία νέα ταινία θα είναι και η Christina Ricci. Το φιλμ λέγεται «10 Things We Should Do Before We Break Up» δηλαδή «10 πράγματα που πρέπει να κάνουμε πριν χωρίσουμε» και η υπόθεση έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που αναφέρει ο τίτλος!

Η πρωταγωνίστρια Casper (Christina Ricci) μεγαλώνει μόνη της το παιδί και γνωρίζει έναν γοητευτικό αλλά εντελώς ανεύθυνο άντρα (τον υποδύεται ο Hamish Linklater).

👉 Οι 10 καλύτερες ρομαντικές ταινίες που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες

Και οι δυο τους αντιλαμβάνονται ότι η σχέση τους δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά, ούτε θα έχει καλή κατάληξη, έτσι αποφασίζουν να φτιάξουν μία λίστα με 10 πράγματα που πρέπει να κάνουν μαζί πριν χωρίσουν.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Galt Niederhoffer.

👉 QUIZ: Σε ποια ρομαντική ταινία άκουσες τη φράση…

Στην ταινία, η οποία θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020, πρωταγωνιστούν επίσης οι Lindsey Broad, John Abrahams και Katina Winter.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ