Η Amber Heard βρήκε νέα αγαπημένη


Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Johnny Depp το 2016, η Amber Heard έχει συνδεθεί με διάφορους συντρόφους, ανάμεσά τους και με τον Elon Musk, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει την αληθινή αγάπη.
Αυτή τη φορά όμως φαίνεται φουλ ερωτευμένη και μάλιστα οι περιπτύξεις της με μία γυναίκα έχουν καταγραφεί σε φωτογραφικό φακό και κάμερα. Η 33χρονη Heard εθεάθη μαζί με την 38χρονη Bianca Butti, μία κινηματογραφίστρια που εργάζεται στο Λος Άντζελες. Η Butti μάλιστα περνάει δύσκολη φάση καθώς μάχεται με τον καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά στη ζωή της.

Το ζευγάρι βγήκε από ξενοδοχείο και μετά μπήκε στο Ford Mustang της Heard, όπου δεν μπορούσε να μείνει μακριά η μία από την άλλη. Φιλιά αντάλλαξαν και έξω από το ξενοδοχείο.

Διαβάστε όλα τα GOSSIP του Watch & Chill.

Δείτε φωτογραφίες:

Η Heard έχει κάνει και στο παρελθόν σχέση με γυναίκα. Από το 2008 έως το 2011 ήταν με τη φωτογράφο Τάσια Βαν Ρι και είχε δηλώσει: «Δεν βάζω ταμπέλες στον εαυτό μου. Έχω εξίσου καλές σχέσεις με τα δύο φύλα και τώρα είμαι σε σχέση με γυναίκα. Αγαπώ όποιον αγαπώ. Η προσωπικότητα μετράει για μένα».

Από τις περιπτύξεις υπάρχουν και βίντεο, τα οποία δημοσιεύει αποκλειστικά η Daily Mail. 

 

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ