Το Gossip Girl ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback, μέσω της streaming υπηρεσίας HBO Max.
Η νέα σειρά θα αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια και θα παρουσιάσει μια καινούρια εκδοχή της εκπομπή που έκανε διάσημους τους Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford και Ed Westwick. Σύμφωνα με το Deadline, η ηθοποιός Kristen Bell  έχει ήδη υπογράφει για τη σειρά και μένει να δούμε τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Στη νέα σειρά θα εργαστούν οι σεναριογράφοι του αρχικού Gossip Girl με πρώτο και καλύτερο τον Joshua Safran. Η υπόθεση, η οποία θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο της Cecily von Ziegesar, έχει ως εξής: Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την πρώτη σειρά και από τότε που σταμάτησε το Gossip Girl και μία νέα γενιά παιδιών έρχεται στο προσκήνιο. Στα νέα επεισόδια θα δούμε την επίδραση των social media στην καθημερινότητα αλλά και στην ίδια τη Νέα Υόρκη.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα