Η Apple TV+ κυκλοφόρησε το teaser της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς “The Morning Show”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Jennifer Aniston, Steve Carell και Reese Witherspoon.

Η σειρά θα ασχολείται με το τι γίνεται πραγματικά πίσω από τις κάμερες στις πρωινές εκπομπές. Η Apple, σύμφωνα με το Variety, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσει την Aniston, κι έτσι την πλήρωσε 1.100.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο! Η σειρά θα έχει 10 επεισόδια άρα μπορείτε να υπολογίσετε… Η εταιρία όμως «τίμησε» και τη Witherspoon δίνοντας της το ίδιο ποσό. Ο «άτυχος» της παρέας θα είναι ο συμπρωταγωνιστής τους Steve Carrell, ο οποίος έλαβε για κάθε επεισόδιο 600.000 δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία έχει ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή ότι θα ξοδέψει τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια φέτος σε ορίτζιναλ περιεχόμενο, οπότε αναμένουμε και ανάλογο αποτέλεσμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα