Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν βουτηγμένη στην κοκαΐνη


Πολλοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν έχουν διστάσει να αποκαλύψουν ότι στο παρελθόν είχαν περιπέτειες με ναρκωτικά και καταχρήσεις.

Σε αυτούς πλέον ανήκει και η Kirstie Alley, η οποία επέλεξε το Twitter για να μιλήσει για μία δύσκολη περίοδο της ζωής της.
Αποκάλυψε ότι τη δεκαετία του 1970 ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη, ωστόσο από τη στιγμή που αποφάσισε να απεξαρτηθεί είναι καθαρή και πλέον γιορτάζει 40 χρόνια χωρίς εξαρτήσεις.

Η 68χρονη Alley πόσταρε ένα μπουκέτο λουλούδια που η ίδια είχε αγοράσει και έγραψε: Για εσένα που δεν ξέρεις πολλά για εμένα, παλιά ήμουν μέσα στην κοκαΐνη. Σταμάτησα τα ναρκωτικά το 1979 και αποφάσισα τα χρήματα που έδινα σε ναρκωτικά, να τα ξοδεύω σε λουλούδια! Αγοράζω και στολίζω λουλούδια, ως δώρο στον εαυτό μου».

Οι ακόλουθοί της στο Twitter της έγραψαν πολύ ζεστά λόγια για όσα μοιράστηκε μαζί τους και πολλοί μάλιστα της είπαν ότι τους έχει λείψει από την οθόνη.

Η Alley πάντως είναι πάντα θαρραλέα όσον αφορά τις εκμυστηρεύσεις για το παρελθόν. Πριν λίγο καιρό είχε δημόσια ομολογήσει ότι όταν γύριζαν με τον John Travolta το Look Who’s Talking το 1989 τον είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα. Τον αποκάλεσε μάλιστα «τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου!».


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ