Τις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα ετοιμάζεται να δώσει μία νέα τηλεοπτική σειρά. Πρόκειται για το Why Women Kill του CBS All Access που θα συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα, με δημιουργό τον Marc Cherry του Desperate Housewives,

Η σειρά θα ακολουθήσει τις ζωές τριών γυναικών σε διαφορετικές χρονικές περιόδους:
Μία νοικοκυρά στη δεκαετία του 1960, μία socialite το 1980 και μία δικηγόρο το 2018. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν την απιστία στις σχέσεις τους. Στόχος του Why Women Kill είναι να δείξει πόσο πολύ μέσα στον χρόνο έχει αλλάξει ο ρόλος της γυναίκας και πόσο λίγο η αντίδρασή της στην απιστία!

Στους βασικούς ρόλους θα δούμε τις Alexandra Daddario (Baywatch), Lucy Liu (Elementary) και Ginnifer Goodwin (Once Upon a Time). Η Daddario θα υποδυθεί μία όμορφη λεσβία που όμως δεν είναι καλά στα μυαλά της και θα αναστατώσει πολύ ένα ζευγάρι με το οποίο θα συγκατοικήσει.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα

5 Σχόλια

  1. Ωραια σειρα.Ειδικα οι ιστοριες της δεκαετίας του 60 και του 80.

  2. Τέλεια σειρά. Τέλεια σκηνοθεσία. Θεά η Λουσι Λιου!