Γιατί κλείδωσε ο Christopher Nolan τον Robert Pattinson σε ένα δωμάτιο;


H νέα ταινία του Christopher Nolan αποτελεί ένα μυστήριο και ο υποψήφιος για πέντε Όσκαρ δημιουργός φροντίζει να μη διαρρεύσει το παραμικρό.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στον ηθοποιό Robert Pattinson (Twilight Saga), ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο USA Today δήλωσε τα εξής:
«Ο Nolan με κλείδωσε σε ένα δωμάτιο για να διαβάσω το σενάριο κι εννοείται ότι δεν με άφησε να το πάρω μαζί μου στο σπίτι. Είμαι λίγο επιφυλακτικός να κάνω μεγάλες ταινίες τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχει κάτι στον Nolan που δεν μπορείς να αντισταθείς. Φαίνεται σαν να είναι ο μόνος σκηνοθέτης που μπορεί να φτιάξει μια πολύ προσωπική, ανεξάρτητη ταινία τεράστιας κλίμακας”.

Christopher Nolan

 

Το άλλο που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου 2020. Ας ελπίσουμε μέχρι τότε να έχουμε μάθει περισσότερα για το «μυστικό project».


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Nikos Xristidis 08/04/2019

    Νολαν. Αυτό μόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ