Φωτογραφίες: Ο Fassbender είναι και ραλίστας


Μπορεί ο Michael Fassbender να ζει πλέον στη Λισαβόνα μαζί με τη σύζυγό του Alicia Vikander, ωστόσο πάντα ψάχνει μία καλή αφορμή για να επιστρέψει στα ιρλανδικά πατρώα εδάφη.
Αυτή τη φορά η ευκαιρία δόθηκε με το Rally Of The Lakes, ένα event που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Killarney, την πατρίδα του σταρ.

Ο 42χρονος εθεάθη στον αγώνα δρόμου σε μεγάλα κέφια και μάλιστα πήρε και ο ίδιος μέρος, δείχνοντας ότι αγαπάει πολύ την ταχύτητα. Στον αγώνα είχαν πάει και οι γονείς του για να τον θαυμάσουν να παίρνει μέρος με το Ford του, στο οποίο είχε γράψει και το όνομά του.

Το Rally of the Lakes διεξάγεται στο Killarney κάθε χρόνο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ράλι στην Ιρλανδία.

Φυσικά στο πλευρό του ήταν και η σύζυγός του Alicia.

 

View this post on Instagram

 

Alicia and husband Michael Fassbender attending the opening of Rally of the Lakes in Killarney, Ireland, yesterday.

A post shared by Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) on

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2017 στην Ίμπιζα, ωστόσο σε γενικές γραμμές κρατάνε ιδιωτική τη ζωή τους.

Ο έρωτάς τους χτίστηκε στα γυρίσματα του The Light Between Oceans. Εκείνη πίστευε ότι ο Fassbender είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς κι εκείνος έπαθε σοκ όταν την είδε πόσο δυναμικά μπήκε στη δουλειά κι ένιωσε ότι έπρεπε να προσπαθήσει και ίδιος πολύ. Η πολλή προσπάθεια οδήγησε σε έναν μεγάλο έρωτα και ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, όπως φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ