Έτσι είναι οι ήρωες του Riverdale στα κόμιξ!


Kάποιοι από εμάς όταν ήμασταν μικροί, ανυπομονούσαμε να χτυπήσει το κουδούνι και να σχολάσουμε προκειμένου να τρέξουμε στο περίπτερο για να αγοράσουμε το καινούριο τεύχος του Archie.

Ήταν τότε που όλες οι ιστορίες στο πολύτιμο χρωματιστό βιβλιαράκι μας ήταν αθώες και το μοναδικό “πονηρό” στοιχείο ήταν η Veronica που διεκδικούσε τον Archie από την Betty. Πάρα πολλά χρόνια πέρασαν από τότε και το κόμικ των παιδικών μας χρόνων έγινε τηλεοπτική σειρά με τους ήρωες να αποκτούν σάρκα και οστά.

Οι καιροί έχουν πλέον αλλάξει και όταν ακούμε το όνομα Archie Andrews η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το πρόσωπο του ηθοποιού K.J. Apa. Στις εικόνες που ακολουθούν θα θυμηθούμε ξανά όλους τους χαρακτήρες του Riverdale που τόσο πολύ αγαπήσαμε στα παιδικά μας χρόνια.

Archie Andrews

Jughead Jones

Veronica Lodge

Betty Cooper

Kevin Keller

Hermione Lodge

Cheryl Blossom

Jason Blossom

Penelope Blossom

Clifford Blossom

Fred Andrews

Hal Cooper

Alice Cooper

F.P. Jones

Mary Andrews

Josie And The Pussycats

Polly Cooper

Hiram Lodge

Reggie Mantle

Waldo Weatherbee

Smithers

Pop Tate

Geraldine Grundy

Moose Mason

Dilton Doiley

Ethel Muggs

Ginger Lopez

Tina Patel

Floyd Clayton

Chuck Clayton

Midge Klump

Πηγή: whatculture


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ