Ετοιμάζουν νέο «24»


Το Fox θέλει ένα νέο «24», τη σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταλήξει στο πρότζεκτ που την ενδιαφέρει.

Τους τελευταίους μήνες οι υπεύθυνοι του δικτύου πήραν δύο σενάρια που σχετίζονται με το «24»: το πρώτο ήταν ένα δικαστικό θρίλερ, φυσικά στη λογική real-time, το οποίο υπέγραφαν οι showrunner της αρχικής σειράς Howard Gordon και Jeremy Doner. Το δεύτερο σενάριο ήταν prequel, στο οποίο θα βλέπαμε πώς ξεκίνησε ο πράκτορας Jack Bauer, το οποίο υπέγραφε επίσης ο Gordon, αλλά και οι δημιουργοί του «24» Joel Surnow και Bob Cochran.

Τελικά τα δύο σενάρια δεν έπεισαν τους υπεύθυνους, ώστε να δώσουν το πράσινο φως για πιλότο. Την ιδέα του θρίλερ την απέρριψαν εντελώς, όχι όμως και αυτή του prequel. Επιπλέον έχει φτάσει στα χέρια τους και ένα νέο σενάριο, το οποίο ωστόσο δεν ξέρουμε πώς ακριβώς σχετίζεται με την αρχική σειρά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στη Fox θέλουν οπωσδήποτε να προχωρήσουν με την αναβίωση του «24», απλώς θέλουν να το κάνουν με έναν τρόπο που θα κάνει πάταγο και θα σταθεί στο ύψος της συγκίνησης που μας πρόσφεραν οι περιπέτειες του Jack Bauer.

Το «24», με πρωταγωνιστή τον Kiefer Sutherland, παρουσιαζόταν σε πραγματικό χρόνο, με κάθε περίοδο να δείχνει 24 ώρες από τη ζωή του Jack Bauer, ο οποίος δουλεύει για μια κρυφή αμερικανική αντιτρομοκρατική οργάνωση, την CTU (Counter Terrorist Unit).

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Labros Koutsospiros 12/08/2019

    Να συνεχισουν απο εκει που μας εχουν αφησει ουτε σκεψη ε? κριμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ