Έτερος Εγώ: Έρχεται η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης ελληνικής σειράς


Η επιτυχημένη ελληνική σειρά Έτερος Εγώ αποκτά τη δεύτερη σεζόν της με τίτλο «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Η ανθολογική σειρά βασίζεται στην κινηματογραφική αστυνομική ταινία θρίλερ που γυρίστηκε το 2016, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια.

Στην υπόθεση της νέας σεζόν που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, νέες δολοφονίες με θύματα φοιτήτριες, έρχονται να ταράξουν τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Στο καστ εκτός από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη θα δούμε τους ηθοποιούς Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρο Λαγούτη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Μάνο Βακούση, Τάσο Νούσια, Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, και Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Το σενάριο ανήκει και πάλι στον Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το φθινόπωρο του 2020.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ